Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai! Cine este bărbatul secret din viața ei: ”Am inima plină de iubire”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 iul 2023, 14:21

Ramona Gabor

Sursa: Facebook- Ramona Gabor

Ramona Gabor și-a construit o viață de invidiat, o viață presărată cu lux și opulență. Ramona a urmat exemplul surorii ei mai mari și a părăsit România în urmă cu mulți ani. Diva își trăiește viața între Dubai și Statele Unite ale Americii.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Wownews, Ramona Gabor a dezvăluit că recent a terminat școala de diamante, școală pentru care a trebuit să scoată din buzunar suma de 7.500 de dolari.

Ramona Gabor este un ajutor de nădejde pentru prietenele ei atunci când vine vorba de alegerea bijuteriilor

Fiind atrasă de aceste pietre prețioase și având deja câteva în colecția proprie, Ramona Gabor a decis să treacă la nivelul următor și să devină expertă în diamante cu diplomă.

În schimbul sumei de 7.500 de dolari, diva a urmat cursuri de specialitate în cadrul unei școli de Gemologie.

Citește și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 5 ani! Ce i-a spus Irina atunci când s-au revăzut? „A crescut frumos”

”Am făcut Școala de Diamante, dar momentan nu pot să zic că lucrez ceva în domeniu. În schimb, îmi ajut toți prietenii care vor să se căsătorească, aleg inelele de logodnă pentru viitoare soții”, a spus Ramona Gabor în legătură cu Școala de Gemologie, pentru wownews.

Întrebată dacă are pe cineva în viața ei, Ramona Gabor nu a ezitat și a spus: ”Am inima plină de iubire”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ramona Gabor și-a găsit echilibrul în viață, iubește și este iubită, dar nu dorește să-l expună presei pe iubitul său.

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii

”Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, am trecut prin foarte multe lucruri când eram mai mică, iar acum m-am mai maturizat”, a mărturisit Ramona Gabor.

Ramona afișează o viață perfectă, fiind mereu plecată în diferite vacanțe, dar nu uită nici de familie. Diva își vizitează des surorile, pe Monica și Alina, chiar dacă locuiesc în colțuri diferite ale lumii. Ramona și Monica împărtășesc revederea cu urmăritorii de pe Instagram, fiind surprinse mereu în locații de vis.