Cu ce se ocupă Sorin Rap, partenerul Mihaelei Borcea. A fost șoferul acesteia înainte să înceapă povestea lor de dragoste

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 aug 2023, 07:15

Cu ce se ocupă Sorin Rap

Sursa: Facebook Sorin Rap

Sorin Rap și Mihaela Borcea au o relație amoroasă de aproximativ 7 ani, însă oamenii nu știu exact cine este acesta sau cu ce se ocupă.

Sorin Rap o răsfață pe Mihaela Borcea cu diferite vacanțe scumpe, dar care este ocupația din care acesta își câștigă veniturile.

Citește și: Decizia care îi va schimba complet viața Valentinei Pelinel: „Sunt adepta încercării”. Ce vrea să facă soția lui Cristi Borcea

Cu ce se ocupă Sorin Rap, actualul partener al Mihaelei Borcea

Sprin Rap a fost inspector principal de poliție al PJ Ilfov-Bragadiru, însă acesta și-a terminat perioada de lucru în cadrul poliției după ce pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Potrivit datelor oferite de DNA, Sorin Rap, împreună cu un jandarm, le-a promis anumitor persoane că le va ajuta să ocupe un loc de muncă în cadrul Jandarmeriei Române pentru suma de 2.400

de euro.

După ce acesta și-a ispășit sentința, Sorin Rap a început să aibă mai multe locuri de muncă pentru a își putea întreține familia, astfel, acesta i-a fost șoferul personal al Mihaelei Borcea, locul de muncă prin care cuplul a putut să se cunoască mai bine și să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Fostul politician a fost acuzat de foarte multe ori că este agresiv cu partenerele sale de viață, ba chiar că le-ar fi lovit în nenumărate rânduri. Cum se apără Cristian Boureanu în fața acuzațiilor care i se aduc

Cum s-au cunoscut Mihaela Borcea și Sorin Rap

După divorțul prin care Mihaela Borcea a trecut în anul 2011, după o căsătorie de mai bine de 20 de ani cu Cristi Borcea, aceasta a fost nevoită să fie puternică pentru a trece peste acest eveniment.

Mihaela Borcea și Sorin Rap au avut un început de poveste de dragoste rupt din filme, iar în urmă cu 7 ani, aceasta și-a găsit sufletul pereche, persoana ce acum o completează perfect. Cei doi au lucrat împreună, Sorin Rap a fost șoferul Mihaelei Borcea, iar așa s-au cunoscut. Timpul pe care cei doi îl petreceau împreună a fost unul în care conexiunea romantică a celor doi s-a creat.

În toamna anului 2015 cuplul a făcut publică relația lor, după o perioadă în care amândoi negau această legătură, dar acum, după 7 ani relația celor doi este mai puternică decât niciodată. În urmă cu doi, Mihaela Borcea a postat mai multe poze cu actualul ei iubit, Sorin Rap, cu ocaziei zilei lui de naștere, sub care a adăugat descrierea ”La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac.

În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc! Îți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!”.

Citește și: Biografie Cristian Boureanu: vârstă, înălțime, studii, CV și familie

Sursa: F acebook Sorin Rapbusinessnews.ro, click.ro

 

Taguri: