Cu ce se ocupă Turcu de când nu mai apare la TV? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" are o nouă meserie: "M-am făcut..."

Autor: Bianca Hriscu

Cu ce se ocupă Turcu de când nu mai apare la TV? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" își dorește să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Cu ce se ocupă Turcu de când nu mai apare la TV? Nu a pierdut deloc vremea în ultima perioadă, iar în lunile ce au trecut a pus foarte mult accentul pe zona profesională.

Citeste si: Ce cadou a primit Roxana de la Turcu în ziua în care au împlinit un an de relație? A dovedit cât de mult o iubește

Cu ce se ocupă Turcu de când nu mai apare la TV? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" are o nouă meserie: "M-am făcut..."

După ce a ieșit din casa "Puterea Dragostei", Turcu a decis să acorde mai multă atenție carierei sale. Astfel, acesta a dezvăluit că în lunile ce au trecut a îmbrățișat o nouă meserie pe care o practică cu pasiune. Într-un vlog pe care Roxana l-a postat pe canalul ei de Youtube, Turcu a dezvăluit că a terminat școala și că, acum este frizer cu acte în regulă. 

Mai mult decât atât, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" le-a dezvăluit prietenilor virtuali că a terminat facultatea și s-a înscris și la master, semn că este foarte preocupat de viitorul lui din punct de vedere profesional.

"M-am făcut frizer, am terminat și școala și facultatea, la masterat m-am înscris. Să vedem dacă intru. Fete încă nu am tuns, dar pe ea o să o tund prima (n.r

Roxana) dacă mai e obraznică. Îți iau vârfurile cu foarfeca. Vă aștept la tuns, dragilor.", a spus Turcu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana si Turcu, in cele mai tandre ipostaze, la piscina! Iata cum au fost surprinsi cei doi fosti concurenti de la "Puterea dragostei"!

Turcu se pregateste sa devina tatic? Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Putere dragostei"!

Turcu a cunoscut-o pe Roxana la" Puterea dragostei  si au format unul dintre cele mai reusite cupluri din emisiune.

Turcu se pregateste sa devina tatic? Desi au traversat momente extrem de dificile si au fost la un pas de a se desparti definitiv, Roxana si Turcu au decis de fiecare data sa mai dea inca o sansa iubirii lor si sa isi continue relatia, indreptandu-se cu pasi repezi spre o casatorie.

Chiar inainte de a parasi casa" Puterea dragostei", Roxana si Turcu au avut din nou un episod de cearta extrem de urat, dupa sosirea in tara, cei doi au decis sa mai dea o sansa relatiei

lor. Ba mai mult decat atat, acestia se pare ca au ganduri serioase de intemeiere a unei familii. De curand, Turcu a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedita in care apare alaturi de micutul Dominic, fiul Siminei, fosta colega de la" Puterea dragostei". Se pare ca tanarul l-a indragit enorm pe micut si adora sa il aiba in grija, semn ca isi doreste sa devina tata cat mai curand.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei, motiv de sărbătoare! Fosta concurentă, declarație de iubire pentru bărbatul vieții ei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.