Cu cine a fost surprinsa in pat Andra de la "Puterea dragostei", imbracata sumar? Iata cum au fost fotografiati!

Autor: D.I.
Actualizat: 15 nov 2019, 14:09
video Foto(6)

Andra Volos este una dintre cele mai sexy si nonconformiste concurente din acest sezon "Puterea dragostei".

Andra Volos a facut furori printre baietii inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei". Aceasta are doar 21 de ani si a venit cu mult entuziasm in cadrul show-ului matrimonial cu ganduri serioase de a-si intalni marea iubire. Aceasta i-a lasat fara cuvinte pe baieti, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Andra marturisea la debutul ei in show ca isi doreste sa gaseasca in casa pe cineva cu care sa aiba o relatie de lunga durata.

La scurt timp de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Andra s-a indragostit iremediabil de Mocanu. Cei doi au o atractie puternica unul pentru celalalt, insa relatia lor a fost una cu nabadai pana in prezent, ambii avand orgolii foarte mari.


Andra are insa un atu extrem de important cu ajutorul caruia il poate supune pe Bogdan Mocanu: fizicul ei este unul impresionant, iar ea poate suci extrem de usor mintea oricarui barbat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca nu se mai ascunde! A spus public ce parere are despre mama lui Livian: "este o femeie..."

Citeste si: Manuela, față în față cu Ricardo după cearta monstru, în care el a spart geamul! A intrat peste el în baie!


Andra este extrem de sexy si nu ezita sa isi afiseze corpul in ipostaze ametitoare

Spre exemplu, ea s-a pozat topless in timpul unei vacante la Monaco, cu sanii imensi acoperiti doar de spuma, si nu a ezitat sa urce imaginea pe contul ei de Instagram.
De curand, Andra a publicat cateva imagini de senzatie, in care apare alaturi de Mocanu, in pat, in timp ce devorau o portie mare de mancare de tip fast food, imbracati sumar.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.