Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea Maxer: „Voi încerca”. Artistul și fosta soție au renunțat la o înțelegere pe care au făcut-o

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 mar 2024, 02:35

În schimb, pe plan profesional, lucrurile par să meargă foarte bine pentru acesta

Sursa: Instagram

Dinu Maxer a decis să o înlocuiască pe Deea Maxer, fără să mai stea pe gânduri, la ceva timp după ce au anunțat că vor continua să colaboreze din mai multe puncte de vedere. Planurile celor doi s-au schimbat radical în doar câteva săptămâni.

Dinu Maxer a decis, deja, cu cine o va înlocui pe Deea Maxer, după ce fanii celor doi sperau că îi vor mai putea vedea împreună și de aici înainte. Lucrurile pare că sunt bătute în cuie, iar schimbarea îl vizează direct pe fiul acestora.

Dinu Maxer a decis cu cine o va înlocui pe Deea Maxer

Pe plan sentimental, Dinu Maxer a încercat să își refacă viața și, la doar câteva zile de când s-a aflat numele iubitei sale, aceasta s-a despărțit de el.

Artistul, deși a susținut sus și tare că nu vrea să se mai însoare vreodată, vrea să aibă o nouă relație.

În schimb, pe plan profesional, lucrurile par să meargă foarte bine pentru acesta, căci un proiect pe care îl desfășoară în fiecare vară va continua și anul acesta. Schimbarea este reprezentată de înlocuirea Deei Maxer cu fiul lor, Andreas.

Citește și: „Aveam lucruri pentru care mai puteam să continuăm”. Dinu Maxer nu și-a dorit să divorțeze de Deea Maxer. Cei doi au încercat de mai multe ori să își salveze relația

Prin urmare, și show-ul pe care acesta îl susține a trebuit să fie modificat, dar Dinu este încrezător în rezultat, mai ales că, în acest fel, va reuși să petreacă și mai mult timp cu fiul lui, ba chiar va reuși să îl ajute să se dezvolte din mai multe puncte de vedere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dinu Maxer și fiul lui vor prezenta evenimente împreună

Vara aceasta reprezintă un prilej pentru ca Dinu Maxer și fiul lui să petreacă mult timp împreună, într-un mod relaxant, făcând, totodată, ceea ce le place. Artistul are planuri mari pentru următoarele luni și este convins că va da lovitura singur, deși se știa că proiectele alături de fosta soție vor continua.

Voi face spectacole împreună cu Andreas, adică, o să facem jumătate de oră pentru copii, iar, după aceea, le voi cânta eu turiștilor care sunt cazați în hoteluri cu

all-inclusive. Apoi, voi prezenta, pentru a 15-a oară, consecutiv Miss Plaja, concursul de frumusețe atât de cunoscut în sezonul estival și care e produs de prietenul meu, Emanuel Khermani.

Citește și: „I-am văzut sărutându-se”. Gesturile tandre dintre Deea Maxer și actualul iubit, surprinse de Dinu Maxer, când se așteptau cel mai puțin

Și, nu în ultimul rând, împreună cu trupa Axxa, voi lansa noi melodii.

Tocmai am lansat un nou videoclip la mare, într-o locație de vis, nou deschisă și sunt foarte încântat de noul proiect care sper să ne aducă multe spectacole pe litoral”, a transmis acesta, conform playtech.ro.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?