Cu cine a stat de vorbă toată seara Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi. Constănțeanca a venit însoțită de părinții ei

Autor: Andrei Costanda

Simona Halep îmbrăcată într-o rochie frumoasă neagră la nunta lui Ianis Hagi

Sursa: Instagram / Simona Halep

Simona Halep, dublă câștigătoare de Grand Slam, și-a petrecut seara la nunta lui Ianis Hagi alături de Gică Popescu și soția acestuia, Luminița, și a dansat o singură dată.

Duminică, 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii religioase, urmată de o petrecere fastuoasă la Palatul Știrbei din Buftea.

Simona Halep în compania unui component al Generației de Aur

Evenimentul a adunat sute de invitați, printre care și personalități marcante din lumea sportului și a divertismentului. Printre aceștia s-a numărat și Simona Halep, fosta lideră a clasamentului WTA și dublă campioană de Grand Slam.

Simona Halep a fost însoțită la eveniment de părinții săi, Stere și Tania Halep. Sportiva a făcut o impresie deosebită cu apariția sa într-o rochie neagră elegantă, care a atras numeroase priviri și a stârnit admirația celor prezenți. În ciuda prezenței sale notabile, Halep a preferat să fie destul de discretă pe parcursul serii.

În timpul petrecerii, Simona a ales să socializeze în principal cu Gică Popescu și soția acestuia, Luminița.

Gică Popescu, unul dintre componenții Generației de Aur a fotbalului românesc, a fost întotdeauna un admirator al Simonei Halep și i-a purtat un respect deosebit, iar evenimentul de la Palatul Știrbei a fost o nouă ocazie pentru cei doi să își manifeste prietenia și respectul reciproc.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre noua sa iubită la un an după divorțul de fosta soție: „E o femeie extraordinară. Are planuri mari”

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Citește și: Tu vezi ursul din imagine? Acesta se ascunde extrem de bine în pădure. Iată iluzia optică ce te poate pune în încurcătură

Simona Halep a ieșit la dans și a făcut poze cu fanii

În ciuda discreției sale, Simona s-a ridicat la un moment dat pentru a dansa. A fost un moment scurt, dar suficient pentru a face câteva poze cu fanii prezenți, printre care și Denis Alibec, un alt invitat notabil la eveniment.

Halep a preferat să se distreze în compania prietenilor apropiați și să se bucure de seară într-un mod relaxat și non-intruziv.

În fața reporterilor, Simona Halep a vorbit cu entuziasm despre nunta lui Ianis Hagi și despre legătura sa specială cu familia Hagi.

„Sunt convinsă că va fi o seară minunată, e o familie specială pentru mine. Casă de piatră și distracție plăcută.

Voi fi prezentă la horă și la dans. Dansez cât voi ști. Le doresc să fie fericiți. Casă de piatră, sunt tinerei. Ianis mai are activitate”, a declarat Halep, citată de ProSport.

Nunta lui Ianis Hagi a fost un eveniment deosebit, marcat de prezența multor personalități din lumea sportului. Printre invitați s-au numărat și fotbaliști precum Răzvan Marin, Tudor Băluță, Denis Alibec și Ciprian Tătărușanu, care și-au făcut timp să fie alături de Ianis în această seară specială.