Cu cine isi imparte patul Kahraman cand iubita nu-i acasa? Imagini de senzatie cu protagonistul serialului "Ziua in care mi s-a scris destinul"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

Ozcan Deniz este unul din cei mai indragiti actori din Turcia. Rolurile sale, sarmul personal, dar si talentul sau, l-au transformat intr-un adevarat "Don Juan" al Turciei.

Odata cu serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul", difuzat de Kanal D, Ozcan Deniz a reusit sa cucereasca imediat si publicul feminin din Romania. Spre satisfactia fanelor, actorul nu este casatorit in prezent, dupa ce in anul 2000 el a divortat de femeia cu care a stat vreme de 9 ani.

Desi filmarile si proiectele muzicale ii ocupa mare parte din timp, actorul nu se simte singur, mai ales ca are si o felina care ii mai alunga din singuratate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Actorul a postat o serie de fotografii alaturi de superba felina, iar imaginile au topit instant inima admiratoarelor sale.
(sursa wowbiz.ro)

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.