Cu cine isi petrece Iancu Sterp timpul dupa despartirea de Denisa? Iata cum a fost surprins

Autor: O.P.
Actualizat: 26 ian 2021, 23:00

Iancu Sterp s-a intors acasa dupa terminarea concursului ''Survivor Romania'' si pare mai fericit ca oricand.

Desi nu a castigat titlul de ''Survivor Romania'', Iancu se bucura pe deplin de revenirea acasa. Acesta isi petrece timpul cu familia si prietenii sai. Se pare ca iubita acestuia, Denisa, s-a intors in Marea Britanie. Pe retelele de socializare, oamenii spun ca cei doi s-ar fi despartit imediat dupa revenirea lui Iancu in tara. 

Cu cine isi petrece Iancu Sterp timpul

Denisa, cea care posta mereu imagini cu Iancu, nu a postat nicio fotografie cu ei impreuna.

Ba mai mult, l-ar fi sustinut in mare finala ''Survivor Romania'', doar ca o prietena. 

Zvonurile s-au adancit in momentul in care Iancu si-a petrecut weekendul alaturi de Emy Alupei. 

Intre timp, Iancu pare ca se bucura de revederea cu prietenii sai si si-a petrecut intreg weekendul cu Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la ''Puterea dragostei''.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Sterp s-a intors de putin timp din Repulica Dominicana si tot mai multi oameni au observat apropierea dintre el si Emy Alupei, potrivit wowbiz.ro.

Iancu Sterp formează un cuplu cu Denisa de la Puterea Dragostei, însă, au început să apară din ce în ce mai multe speculații legate de o posibilă relația a lui cu Emy Alupei de la Survivior.

De la privirile pe care i le arunca ea în timpul participării la show-ul din Republica Dominicană, până la speculațiile venite din partea celorlalți colegi, dar și apropierile care au lăsat loc interpretărilor, fanii încep să fie din ce mai siguri că Iancu Sterp joacă la două capete.

Iancu si Emy Alupei au petrecut weekedul impreuna

Recent s-a aflat că Iancu Sterp este încă de vineri seara acasă la Emy Alupei, fosta lui colegă de la Survivor.

Dovada o face chiar fotografia cu mașina lui în fața casei fostei concurente din Republica Dominicană. Se pare că nu numai că a mers acasă la cântăreață, dar a și dormit acolo weekend-ul acesta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.