Cu cine își petrece nopțile Laurențiu, după despărțirea de Lorena! Mesajul fostului concurent Casa Iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 ian 2024, 00:06

Cu cine își petrece nopțile Laurențiu, după despărțirea de Lorena! Mesajul fostului concurent Casa Iubirii

Sursa: Laur Suciu Instagram

Lorena și Laurențiu s-au despărțit, după doar câteva luni de relație. Cei doi au decis să pună capăt relației, deoarece și-au dat seama că nu sunt potriviți deloc unul pentru celălalt.

Lorena a făcut anunțul despărțirii lor în emisiunea „Culisele Iubirii”, moderată de Bianca Comănici. Cu lacrimi în ochi, Lorena a mărturisit că, deși credea că este sufletul ei pereche, probleme apărute între cei doi i-au demonstrat contrariul.

Cu cine își petrece nopțile Laurențiu, după despărțirea de Lorena!

După ce fosta sa iubită a dezvăluit faptul că nu mai formează un cuplu cu Laurențiu, fostul concurent a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram, aproape de miezul nopții.

Citește și: Lorena și Laurențiu s-au despărțit! Fosta concurentă de la Casa Iubirii a izbucnit în lacrimi: „A trebuit să las relația, chiar dacă sunt sentimente”

Se pare că acesta este consolat de nimeni altele decât..niște pisicuțe.

Motivul despărțirii dintre Lorena și Laurențiu

Îndurerată și fără speranță, Lorena a mărturisit că, deși există sentimente, relația dintre ei doi nu ar mai putea funcționa.

Fosta concurentă de la Casa Iubirii a declarat că nu a avut timp suficient pentru a-l cunoaște îndeajuns de bine pe Laurențiu, iar acesta ar fi motivul pentru care cei doi nu s-au înțeles la fel de bine în afara emisiunii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Situație incredibilă la Casa iubirii! Laurențiu este la un pas de eliminare! Un singur concurent îl poate salva. Cine este acesta? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 28 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Deși Lorena și Laurențiu au format unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din Casa Iubirii, drumurile lor s-au separat.

Bruneta nu s-a sfiit și a vorbit despre infidelitate.

Nu este vorba despre înșelare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult pentru că sunt lucruri personale, lucruri pe care chiar nu mi-ar plăcea să le discut în mod public pentru că îmi fac rău mie și nu aș vrea să vorbesc despre asta dar nu este vorba despre înșelătorie. Din păcate, nu am trecut peste testul de afară. Știu foarte bine peste ceea ce nu pot să trec și nu voi trece, chiar dacă sunt sentimente. M-am gândit de multe ori că el e sufletul meu pereche, am sperat și am luptat foarte mult pentru asta”, a spus Lorena în emisiune.