Cu cine își va petrece Bianca Comănici sărbătorile de iarnă? Nu se mai ascunde: „Eu mă simt bine în compania...”

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Captură YouTube

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și deși este o perioadă destul de delicată, oamenii își fac în continuare planuri. Ce va face Bianca Comănici de Crăciun și Revelion?

Dacă în viața ei sentimentală nu au apărut schimbări prea mari în ultimul timp, în plan profesional, Bianca Comănici traversează o perioadă foarte bună. A început noi proiecte legate de carieră și se pare că acestea au făcut-o să uite de problemele din trecut.

Unde va merge Bianca Comănici de Crăciun și Revelion?

După ce s-a întors de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici s-a stabilit în București.

A hotărât să înceapă o viață nouă și să se dezvolte din punct de vedere profesional, iar eforturile ei deja încep să dea roade. Dacă fanii ei se așteptau ca în perioada sărbătorilor de iarnă se se întoarcă acasă și să petreacă Crăciunul și Revelionul alături de familie, ei bine, Bianca Comănici are alte planuri.

Într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube, Bianca Comănici a dezvăluit că va merge la Mary atât de Crăciun, cât și de Revelion, având în vedere că în compania ei se simte cel mai bine.

Cu toate acestea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să sublinieze că în cazul în care va primi o propunere tentantă nu ar fi exclus să își schimbe planurile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Având în vedere că nu se poate face nimic pe această pandemie, nu o să fac nimic. Ori o să fiu cu Mary, dacă o să îmi propună cineva ceva mai ieșit din comun, da, pot să merg. Oricum o să fie ceva spontan. Vreau să merg la Mary, pentru că eu mă simt bine în compania lor acolo, doar că dacă e să vină o invitație mai ieșită din comun, o să mă duc.

Dar eu oricum am în plan să stau cu Mary. Să văd dacă vrea și ea cu mine.”, a spus Bianca Comănici într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube.

Citeste si: Vestea uriasa pe care i-a dat-o Bianca Comanici mamei ei: "A inceput sa planga, i s-a implinit rugaciunea!"

Fanii Biancăi și ai lui Livian au sperat ca cei doi să își petreacă sărbătorile de iarnă împreună și se împace după ce fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Florentina, însă acest lucru nu s-a întâmplat până

în prezent.

Citeste si: Bianca Comanici, scoasa din sarite de mesajul unei fane: "Da, vreau sa fiu grasa!"

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.