Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 mai 2024, 14:51

Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci

Sursa: Captură Youtube

Invitată duminică, 5 mai, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Cârneci a dezvăluit cu cine nu ar cânta niciodată.

Una dintre cele mai iubite și talentate interprete de muzică populară, Maria Cârneci a făcut o serie de dezvăluiri inedite din cariera sa. Sinceră ca de obicei, cântăreața i-a spus prezentatoarei Denise Rifai cu cine nu ar cânta niciodată.

Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci

Cunoscută și îndrăgită de publicul larg din țara noastră, Maria Cârneci este apreciată nu doar pentru timbrul vocal special dar și pentru modul direct, fără ocolișuri, prin care se adresează auditoriului, iar duminica aceasta, prin intermediul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii au aflat

mai multe detalii despre viața personală, dar și despre cariera artistică a acesteia.

Citește și: Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”

Întrebată de Denise Rifai cu cine nu ar cânta niciodată, Maria Cârneci nu a dat un nume, însă a susținut faptul că nu ar împărți niciodată scena cu o persoană lipsită de talent.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară a avut ocazia de a cânta alături de artiști consacrați, dar și de persoane ce nu au vreo legătură cu muzica. Maria Cârneci a dezvăluit faptul că se află la vârsta la care poate alege cu cine să aibă un duet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Au mai fost situații când mi s-a propus să facem duete însă sunt la anii când pot să aleg un partener de duet, să fie măcar așa, să știu că este profi. Nu aș accepta niciodată cu unul care nu are niciun talent. Să știi că în lumea voastră sunt oameni talentați, nu profesioniști, dar se descurcă, fac față.”, a spus Maria Cârneci, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cum reacționează Maria Cârneci când invitații pun mâna pe microfon

Artista de muzică populară a dezvăluit faptul că s-a întâmplat de multe ori ca la nunți nașul sau alți invitați să vină și să cânte alături de ea. Maria Cârneci susține că nu are vreo problemă cu asta și că accepta cu drag un duet pe nepusă masă, dar cu condiția ca persoana în cauză să aibă măcar puțin habar de ceea ce face.

Citește și: Ce etnie are Maria Cîrneci! Unde a copilărit și cine sunt părinții ei. Puțină lume știe cum a intrat în industria muzicii populare și de petrecere

Maria Cârneci a dezvăluit faptul că nu este un artist cu pretenții și că scena este destul de mare pentru toată lumea, atâta timp cât există implicare și puțin talent.

„Și pe la nunți se mai bagă nașul sau câte unul și mai cântăm împreună, nu e asta problema. Dar nu aș cânta niciodată cu unul care nu simte, nu are nicio chemare către treaba asta. Dar în rest...dacă vine unul și văd că are voce, e drăcos acolo pe scenă și știe, de ce nu? Nu am pretenții că ăla are voie și ăla n-are voie. Știi cum e, la muzică e la fel ca la doctor. Știu de ce iau microfonul, ce ton, sunt mai multe ingrediente”, a mai spus Maria Cârneci, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!