Cu cine s-a afișat Rebecca de la „Casa iubirii” de ziua ei: „Cel mai bun prieten”. Fotografia care i-a pus pe toți pe gânduri

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 iul 2024, 14:19

În ce ipostază a apărut Rebecca de ziua ei

Sursa: Instagram Rebecca Toma

Astăzi, 22 iulie, Rebecca împlinește frumoasa vârstă de 23 de ani, iar primul care i-a transmis „La mulți ani!” pe rețelele sociale a fost un băiat misterios, care a postat o poză împreună cu ea.

Tânărul a fost printre primii care i-au transmis Rebeccăi gânduri bune de ziua ei, întrucât i-a scris chiar la ora 00:00. Imediat după ce băiatul a publicat urarea, însoțită de o fotografie făcută împreună cu ea, concurenta de la „Casa iubirii” a repostat pe Instastory postarea lui.

Cu cine s-a afișat Rebecca de ziua ei

În imagine, bruneta și tânărul păreau destul de apropiați, întrucât erau la masă împreună și păreau să se simtă foarte bine, mai ales băiatul, care era foarte zâmbitor.

De asemenea, același lucru se poate deduce și din mesajul pe care l-a atașat postării:  „Happy b-day, Reby! Wish you all the best, five years and still counting (trad. La mulți ani, Reby! Îți doresc toate cele bune, cinci ani și încă numărăm)”.

Înainte de a republica urarea băiatului, Rebecca a ținut să menționeze că acesta este cel mai bun prieten al ei, printr-un sticker cu textul „Bestie”, prescurtarea de la „Best friend”.

Deși cel mai bun prieten al concurentei i-a transmis un frumos mesaj de ziua ei, Antoni, iubitul ei din „Casa iubirii”, nu a postat nicio urare sau fotografie cu ocazia aniversării ei. Însă, în schimb, în ediția de astăzi, tânărul i-a dăruit un imens aranjament floral din trandafiri.

Însă, cu toate acestea, câteva colege din show-ul matrimonial au avut grijă să-i transmită gânduri bune Rebeccăi pe rețelele sociale.

Atât Virginia, cât și Francesca, noua concurentă, au fost atente de ziua brunetei.

Citește și: Ceartă aprinsă între Rebecca, Giuly, Antoni și Robert! „Răutățile astea împachetate frumos pe mine nu mă impresionează” De la ce a pornit scandalul între concurenți

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Virginia:   „La mulți ani celei mai bune colege de cameră! Love you”.

Francesca:  „Happy birthday!”.

Ce mesaje a primit Rebecca de la fani, cu ocazia zilei sale de naștere

Pe lângă urările din partea celui mai bun prieten și a concurentelor din „Casa iubirii”, Rebecca a primit numeroase mesaje de la prietene și de la susținătorii ei, care au realizat numeroase colaje foto și edituri video cu ea.

„La mulți ani, inima mea!/ La muți ani, Rebecca mea frumoasă! Să fii sănătoasă și fericită! Te iubesc enorm de mult/ Iubita mea, vreau să îți urez un călduros La mulți ani! Ești o fată frumoasă, deșteaptă, adorabilă, cu un suflet cald. Astăzi este ziua în care te-ai născut, prințesă. Îți doresc multă sănătate, iar visele să ți se îndeplinească.

Citește și: Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor! „Mă doare cum te comporți cu mine!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce hotărâre au luat în privința relației lor

Să nu îți faci griji de nimic, nu are cine să te doboare, ești puternică. Noi (n.r. fanii tăi), vom fi alături de tine mereu. Te poți baza pe noi oricând ai nevoie. Te iubesc mult, suflet frumos. La mulți ani!”,  au fost câteva dintre mesajele fanilor Rebeccăi.