Cu cine s-a afișat Robi de la „Casa iubirii”! Concurentul este în culmea fericirii: „Te iubesc!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 iun 2024, 17:18

Robi, întâlnire neașteptată la frizerie

Sursa: Instagram Robi Stancu

Robi, unul dintre concurenții emisiunii „Casa iubirii”, s-a întâlnit cu o persoană neașteptată, chiar într-o frizerie.

Robi, unul dintre concurenții competiției de dragoste „ Casa iubirii ”, difuzată la Kanal D și moderată de Andreea Mantea, s-a afișat plin de bucurie în fața camerelor, pe Instagram, după ce s-a întâlnit cu o persoană neașteptată la frizeria pe care o frecventează.

Cu cine s-a afișat Robi de la „Casa iubirii”

Ieri, 4 iunie 2024, într-o zi obișnuită și călduroasă de vară ca oricare alta, Robi a decis că este timpul perfect să meargă la o frizerie pentru a se aranja, dar surpriza de care a avut parte atunci

când a pășit în salon a fost cel puțin plăcută! 

Citește și: Alexandra și Gagea, acuzați ca s-au împăcat în afara emisiunii! Gestul care i-a dat de gol în fața celorlalți concurenți din „Casa iubirii”

Pe unul dintre scaunele frizeriei stătea chiar Costel Biju, unul dintre cei mai iubiți și apreciați maneliști din țară, iar Robi nu s-a putut abține să nu scoată camera și să filmeze acest moment fericit atunci când l-a văzut pe artist.

„Venim și noi să ne tundem și găsim cel mai mare talent din România, cea mai frumoasă voce! Te iubesc, Bijule!”, a spus Robi, în timp ce afișa un zâmbet larg în fața camerei, în videoclipul postat pe Instagram Story. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

La rândul lui, Costel Biju i-a spus „I love you (n.r.: Te iubesc)” lui Robi, declarație care l-a făcut foarte fericit pe concurentul din „Casa iubirii”.

Robi își dorește să se împace cu Virginia

NU mai este un secret că, de mai bine de trei săptămâni, Robi face eforturi să-i arate Virginiei, fosta lui iubită din emisiune, că s-a schimbat și că este dispus să reia relația cu ea, de data aceasta, într-o notă mult mai serioasă decât a făcut-o prima dată.

Cu ceva timp în urmă, Robi a dat semne de gelozie când a văzut că Patrick și Virginia se înțeleg destul de bine, mai ales atunci când tânăra a venit în casa băieților pentru a-și bea cafeaua alături de Patrick.

Gesturile de apropiere dintre Virginia și Patrick l-au făcut pe Robi să fiarbă pe interior, chiar dacă n-a lăsat acest lucru să se vadă.

În momentul în care a simțit că este „amenințat” în propriul său teren, Robi a declarat că este hotărât s-o recucerească pe Virginia după ce și-a dat seama că a greșit când a rănit-o și a încheiat relația cu ea într-un mod nu prea frumos.