Cu cine s-a afișat Simina Loica imediat după despărțirea de Alex Zănoagă cu care se mutase recent într-un apartament din București

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 oct 2022, 00:05

Simina Loica, moment de cumpana din cauza separarii de Alex Zanoaga

Simina Loica a aparut intr-un live pe Instagram unde a izbcnit in plans in timpul conversatiei cu fanii ei.

Simina Loica, una din cele mai curtate si frumoase foste concurente de la Puterea dragostei, traverseaza momente dificile din cauza separarii de tatal fiului ei, Dominic. Se pare ca Simina si Alex Zanoaga, ce cu care s-a casatorit imediat dupa ce a parasit casa Puterea Dragostei au probleme in mariaj. De ceva vreme, internautii si fanii fostei concurente au observat ca nici nu mai posteaza imagini cu Alex Zanoaga pe contul ei de socializare, insa la vremea respectiva, Simina motivat ca totul este din cauza "programului incarcat al sotului ei".

Cei doi s-au mutat recent intr-un apartement din Bucuresti, cu chirie, pentru a avea mai multa intimitate.

Citeste si: Simina Loica a izbucnit în plâns pe TikTok! Fosta concurenta Puterea Dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă. Care a fost adevăratul motiv al separării

Simina Loica si Alex Zanoaga, probleme in casnicie. Cum a aparut fosta concurenta de la Puterea Dragostei

„Evident, ca în orice căsnicie, mai avem și noi momente când suntem în dezacord, momente pe care, prin comunicare, le depășim relativ repede. Pot spune că sunt fericită alături de Alex și Dominic, nici nu se pune problema divorțului. Din contră, ne gândim serios să ne extindem familia, ne gândim la un frățior sau o surioară pentru Dominic. Deși Alex este foarte ocupat cu job-ul, găsește mere resurse pentru a ne arăta cât de importanți suntem noi, familia, pentru el.

Într-adevăr, în ultima perioadă, am postat mai puține poze cu Alex, dar aceasta este doar din cauza programului încărcat al soțului mei”

Insa, iata ca intr-ul live pe Tik Tok, Simina Loica a aparut cu lacrimi in ochi si nu a putut sa isi mai ascunda tristetea din cauza separarii de sotul ei, Alex Zanoaga.

Una din conversatiile pe care Simina le-a avut cu un fost concurent de la Puterea dragostei, a facut-o sa ii declanseze lacrimile si sa dezvaluie ce s-a intamplat. Simina a mai spus ca ea si Alex Zanoaga s-au despartit, iar Dominic a ramas cu ea. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andy Adetu:  De ce, ce-ai pățit? Fără caterincă.

Simina Loica:  Nimic...nu pot să zic pe live.

Andy Adetu:  Lasă că vorbim după aia.

Cun cine s-a afisat Simina Loica la scurt timp dupa separarea de Alex Zanoaga

Citeste si: Cum își consumau amorul Alex Zănoagă și Simina Loica atunci când erau la Puterea Dragostei. Fostul concurent face dezvăluiri fară perdea

Insa, se pare ca Simina a preferat sa isi inece amarul alaturi de o buna prietena, nimeni alta decat Naba Salem, una din actualele concurente de la Puterea Dragostei. Cele doua s-au fotografiat impreuna la inceput de an, prietenia lor fiind, se pare, una destul de apropiata.