Cu cine s-a căsătorit Laura Codruța Kovesi. Cine este, de fapt, soțul fostei șefe DNA. Actualul procuror-șef al Parchetului European a mai fost căsătorit o dată

Author: Alice Popescu

Laura Codruta Kovesi, dezvaluiri despre sotul ei

Laura Codruta Kovesi a facut public un detaliu legat de viata ei privata, asta dupa ce ani de zile s-a speculat in legatura cu cel care i-a devenit sot.

Actualul procuror-sef al Parchetului European nu a făcut niciodată declarații cu privire la aspecte din viață privata, asta până de curând când a făcut publice câteva detalii legate de starea să civila pentru un site. Ani de zile s-a speculat că Lăură Codruta Kovesi ar fi fost măritată cu un ofițer SPP care era însărcinat cu paza ei cât timp a fost șefa la DNA.

Cine este sotul Laurei Codruta Kovesi

Procurorul-sef al Parchetului European în vârstă de 49 de ani a infirmat categoric acest zvon și mai mult a declarat că actualul ei partener de viață cu care s-a căsătorit în urma cu mai mulți ani, ci nu în urma cu câteva luni așa cum s-a speculat în presa, a lucrat în privat. Laura Codruta Kovesi a mi fost casatorita o data cu Eduard Kovesi in perioada 2002-2007. 

"M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar. Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”,

a declarat fosta șefă a DNA pentru  Spotmedia.ro.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Laura Codruta Kovesi, detalii despre cei cinci ani la carma DNA

Procuror-sef al Parchetului European a oferit cateva opinii despre activitatea ei in cadrul DNA dupa ce a parasit functia pe care a avut-o timp de 5 ani: "Detașată nu pot să fiu, am lucrat 5 ani acolo.

Au fost 5 ani foarte grei și cu colegi care și-au asumat foarte multe riscuri. Vă amintiți că o perioadă lungă de timp toți am fost hărțuiți, umiliți, atacați, făcuți în toate felurile, doar pentru că am îndrăznit să ne facem treaba. Eu nu zic că am fost perfecți, nu zic că am fost perfecți, nu zic că dosarele au fost perfecte. Poate au fost colegi care au făcut greșeli, poate că au fost  dosare în care n-a fost sută la sută perfecțiunea, dar ne-am străduit, am încercat să arătăm că legea este egală pentru toată lumea.
Am avut curaj, ne-am asumat ceea ce avem de făcut. Deci, pentru mine, DNA rămâne o instituție care va fi în sufletul meu și nu pot să fiu detașată. Și sunt aceiași oameni în DNA acum. Dacă ar fi să comentez, aș spune: nu-i lăsați singuri
, a dezvaluit Laura Kodruta Kovesi pentru G4media.ro.