Cu cine s-a iubit până în prezent actrița Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp a recunoscut că este bisexuală

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 03 feb 2023, 08:50
Fosta soție a lui Johnny Depp este bisexuală Foto(4)

Fosta soție a lui Johnny Depp este bisexuală

Sursa: Instagram Amber Heard

Aflată în plin scandal cu fostul soț, actrița Amber Heard a recunoscut că este bisexuală. Cu cine s-a iubit până acum fosta soție a lui Johnny Depp.

Actrița Amber Heard nu s-a sfiit să recunoască că este bisexuală și că prin patul ei au trecut până acum atât femei, cât și bărbați. Cine sunt numele celebre cu care s-a iubit până în prezent fosta soție a lui Johnny Depp. 

Amber Heard a recunoscut că este bisexuală 

Actorul Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, sunt zilele acestea protagoniștii unui scandal care pare că nu se va opri prea curând. 

După ce aceasta l-a acuzat în repetate rânduri că a abuzat-o fizic și emotional pe parcursul relației lor amoroase, acum a venit rândul actorului din „Pirații din Caraibe„ să arunce vorbe grele la adresa fostei soții, Amber Heard.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe actrița Amber Heard, acuzând-o de defăimare. Actorul îi cere daune de 50 de milioane de dolari, după ce acuzațiile ei i-ar fi adus mari prejudicii de imagine și i-ar fi distrus cariera actoricească. 

Citeste si: Cinci actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală

Actrița americancă, originară din Texas, Amber Heard nu s-a sfiit să vorbească deschis despre orientarea ei sexuală și să recunoască public că este bisexuală în anul 2010 în cadrul showului prezentat de Ellen DeGeneres.

Într-o conferință de presa oranizată în statul american Texas, Amber Heard a povestit cum au reacționat părinții ei la aflarea veștii că fiica lor este bisexuală și că este implicată într-o relație amoroasă cu o femeie. Potrivit publicației The Independent, părinții actriței sunt persoane foarte religioase și nu au știut cum să reacționeze la aflarea veștii că fiica lor este bisexuală, ei nefiind pregătiți să accepte și să tolereze așa ceva. 

„Îmi amintesc când le-am povestit despre relația mea, că sunt îndrăgostită de o femeie. Țin minte și acum că la început au fost numai lacrimi„, a declarat actrița din Aquaman referitor la reacția familiei atunci când a recunoscut că este bisexuală. 

Referitor la relațiile ei amoroase, actrița care se află în plin scandal cu fostul ei soț, Johnny Depp, a recunoscut că are gusturi proaste în materie de bărbați și că are gusturi mai bune la femei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum s-au cunoscut Emma Heming și Bruce Willis. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani

Cu cine s-a iubit până în prezent Amber Heard 

Prin patul frumosei actrițe Amber Heard au trecut, de-a lungul timpului, nume celebre atât de femei cât și de bărbați. Protagonista scandalului momentului de la Hollywood, Amber Heard nu s-a sfiit să-și recunoască și să-și asume bisexualitatea în mod public.

Astfel că fanii ei au fost mereu la curent cu viața amoroasă a acesteia, fie că a fost vorba despre o relație cu o femeie sau cu un bărbat. 

Cu cine s-a iubit Amber Heard  este întrebarea la care vor să afle răspunsul cei care urmăresc zilele acestea procesul public de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat fostei soții. 

Noi vă prezentăm o listă cu femeile și bărbații cunoscuți care au trecut până în prezent prin patul actriței Amber Heard. 

Taysa Van Ree 

Amber Heard a avut o relație amoroasă cu fotografa Taysa Van Ree în perioada 2008-2012, iar această relație a fost și motivul pentru care actrița a recunoscut public, în nul 2010, că este bisexuală. 

Johnny Depp 

De departe cea mai controversată relație a actriței Amber Heard a fost cea cu Johnny Depp și deși cei doi au divorțat în anul 2016, scandalul dintre aceștia pare că nu va lua sfârșit prea curând.

Amber a cerut în anul 2016 un ordin de restricție împotriva actorului din „Pirații din Caraibe„, pe care l-a acuzat de agresiune fizică și verbală. 

 Elon Musk 

Amber Heard și Elon Musk s-au cunoscut în 2013, în timpul filmărilor peliculei Machete Kills. După ce actrița și Johnny Depp au divorțat, iar Musk a finalizat despărțirea de Talulah Riley, în 2016, cei doi au început o relație. În 2018 Amber Heard și Elon Musk au decis să meargp pe drumuri separate. 

Cara Delevingne 

Citeste si: Celebrități care suferă de alopecie. 5 actrițe care se confruntă cu pierderea părului

Fosta soție a lui Johnny Depp, actrița Amber Heard a avut o relație amoroasă cu modelul britanic Cara Delevigne după despărțirea de milardarul Elon Musk, scrie hollywoodlife.com. Deși cele două au fost surprinse de mai multe ori în ipostaze mai mult decât apropiate, niciuna dintre vedete nu a dorit să facă comentarii despre ce fel de relație există între ele.