Cu cine s-a trezit in pat frumoasa Roxana Vasniuc? E cea mai tare farsa din cate s-au vazut! "Roxana, trebuie sa savurezi banana. Baga mana sub cearceaf si..."! Imaginile sunt peste masura de sexy

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:58

Imbracata intr-o tinuta provocatoare si cu un rol intr-o reclama TV al carui scenariu pare desprins parca din filmele erotice, Roxana Vasniuc a avut parte de o experienta pe care nu o va uita prea curand.

Un contract de nerefuzat a adus-o pe Roxana Vasniuc intr-un apartament. Dupa ce a ajuns la adresa, blondinei nu i-a venit sa creada ca a fost chemata intr-un bloc dintr-un cartier din Bucuresti.

Fara sa stie, Roxana Vasniuc a jucat rolul vietii ei intr-o farsa de zile mari! Vedeta TV a fost supusa unor cerinte de-a dreptul hilare, din partea regizorului trasnit si care s-a recomandat cu numele Armand Pascu.

"Aici va avea loc reclama de care ati fost informata. Va trebui sa mergeti sa va imbracati in lenjerie intima. Roxana, hai sa savurezi banana. Tu bagi mana sub cearceaf si va trebui sa scoti banana. Cand zic actiune, motor, bagi mana incet si se ridica banana.Tu trebuie sa fii dragastoasa, esti fericita ca ai primit banana, trebuie sa se vada placerea de a manca o banana", i-a spus regizorul.

Roxana Vasniuc nu si-a dat seama ca a fost pacalita. Frumoasa blonda  avenit in platou la WOWbiz si a povestit prin ce a trecut, fara sa-si dea seama ca intregul episod a fost o farsa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu cred ca acets om nu este intreg la

minte. Cand v-ati facut ultimul control psihologic? Veti palti pentru ce ati facut in aceasta seara. Mi s-a intamplat cel mai penibil lucru. Nu va ganditi ca poate parintii mei se uita la televizor?", a spus, revoltata, Roxana.
In momentul in care asa zisul regizor de reclame a intrat in platou la WOWbiz si i-a spus ca intreaga patanie a fost o simpla farsa, pusa la cale de echipa WOWbiz, Roxana cu greu a putut sa creada.

Vezi farsa pe wowbiz.ro!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.