Cu cine s-ar fi iubit Iuliana Doroftei înainte de-al cunoaște pe Daniel Dines. Nu, nu ar fi vorba de un bărbat. Detalii incendiare au ieșit la iveală

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 dec 2023, 13:32

Cu cine s-ar fi iubit Iuliana Doroftei înainte de Daniel Dines

Sursa: Facebook- Daniel Dines/ Instagram- Cristina Nuță

Noi detalii picante ies la iveală din viața fostei câștigătoare ”Bravo, ai stil!”. N-o să-ți vină să crezi cu cine s-ar fi iubit modelul înainte de relația cu afaceristul.

Presupusa relație dintre Iuliana Doroftei și Daniel Dines a captat atenția presei din România. După ce s-a zvonit că afaceristul și-ar fi părăsit soția pentru ea și că Iuliana Doroftei ar fi însărcinată, noi detalii incendiare au ieșit la iveală. Vezi despre ce e vorba.

Iuliana Doroftei ar fi avut gusturi neașteptate înainte de-al cunoaște pe afacerist

Potrivit Româniatv.net, Iuliana Doroftei s-ar fi iubit timp de ani de zile cu o femeie.

Frumoasa câștigătoare a emisiunii ”Bravo, ai stil!” ar fi făcut o pasiune pentru o cunoscută fotografă, iar cele două ar fi fost împreună timp de trei ani de zile.

Citește și: Ce avere are Daniel Dines, iubitul câștigătoarei ”Bravo, ai stil!” Afaceristul l-ar fi depășit pe Ion Țiriac

În vârstă de 26 de ani, Iuliana Doroftei nu a cucerit doar titlul de cea mai stilată femeie din România, ci și inima fondatorului UiPath, Daniel Dines, în vârstă de 51 de ani.

Viața de lux pe care ar duce-o alături de miliardar, ar fi făcut-o pe Iuliana Doroftei să uite de presupusa iubită.

Vă vine să credeți sau nu, presupusa fostă iubită a Iulianei Doroftei ar fi nimeni alta decât Cristina Nuță, fotografa mai multor vedete din România. Potrivit Româniatv.net, cele două s-ar fi cunoscut în timpul în care Iuliana participa la ”Bravo, ai stil!”. După încheierea emisiunii, pe rețelele de socializare au început să circule mai multe fotografii cu cele două în tot felul de ipostaze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat fosta presupusă iubită a Iulianei Doroftei când a auzit de afacerist

Jurnaliștii de la Româniatv.net ar fi contactat-o pe Cristina Nuță, iar aceasta nu ar fi reacționat tocmai bine în momentul în care a aflat de relația Iulianei Doroftei cu Daniel Dines. Cu toate acestea, celebra fotografă nu a dorit să comenteze public relația pe care ar fi avut-o cu Iuliana Doroftei.

Iuliana Doroftei a intrat în atenția publică după ce a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Frumoasa cu ochi albaștri l-ar fi cucerit iremediabil pe afacerist, iar diferența de vârstă de 26 de ani dintre cei doi nu reprezintă o problemă pentru model.

Citește și: EXCLUSIV! Adevărul despre disputa dintre Emily Burghelea și Iuliana Doroftei! După câțiva ani, frumoasa vedeta a recunoscut ce s-a întâmplat intre ele și de ce i-a dat block

Daniel Dines este al 5-lea cel mai bogat român, având o avere estimată la 22,2 miliarde de lei, potrivit wikipedia(2022).

Dines este co-fondatorul UiPath, una dintre cele mai de succes companii de IT din România. Împreună cu Marius Tîrcă, a pus bazele UiPath, care s-a specializat în dezvoltarea de roboți software pentru automatizarea proceselor de lucru în companii. Dines și asociatul său ar fi vândut UiPath unei companii americane, obținând bani frumoși în urma tranzacției.

Cei doi nu au făcut vreun comentariu cu privire la o eventuală relație, însă ultimele fotografii postate de fosta câștigătoare ”Bravo, ai stil!”, în costum de baie, le-a dat de gândit urmăritorilor, spunând despre aceasta că ori nu se mai gândește la kilogramele în plus, ori că ar fi însărcinată.