Cu cine sa te cuplezi de Revelion, in functie de zodie, ca sa-ti mearga bine tot anul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:37

Pentru bunastarea psihica si avantul emotional propriu, conteaza mult pentru fiecare dintre noi cum pasim in Noul An.

Cu cat suntem mai plini de viata si mai entuziasti la trecerea dintre ani, cu atat vom avea mai multe sorti de izbanda in anul ce vine. Dar pentru acest lucru avem nevoie si de partenerul potrivit!

2014 este anul calului de lemn in zodiacul chinezesc, iar cele 12 luni vor fi esentiale din punct de vedere amoros si familial. Practic, anul 2014 este favorabil relatiilor interumane, mai cu seama celor sentimentale.



Dar ca sa ne sporim sansele de izbanda, trebuie sa pasim cu dreptul in 2014. Din acest motiv, este indicat sa avem langa noi pe cine trebuie – mai exact acel om cu care ne potrivim cel mai bine si care, cu siguranta, ne va purta noroc tot anul.

BERBEC

Daca esti nascut sub zodia Berbecului este indicat sa ai alaturi de tine un partener fie gemeni, fie leu.g
Daca alegi un geaman, focul zodiei tale si aerul zodiei lui va inflacara la maximum intreaga relatie. Totodata, carisma geamanului este aproape o garantie ca berbecul nu se va plictisi repede. Asadar, paseste in noul an langa un geaman.

Insa, daca nu gasesti un partener din aceasta zodie, poti opta si pentru un lei, caci intalnirea va fi senzationala, energica si plina de nonconformism – toate acestea fiind ideale pentru o noapte de Revelion cum nu se poate mai frumoasa, care sa te energizeze pentru urmatoarele 12 luni.


TAUR

Apa care inconjoara pamantul, astfel este racul pentru cei nascuti sub semnul taurului. De altfel, cei din urma se vor intelege aproape perfect cu un rac, caci au idealuri comune precum familia, stabilitatea. Dar in acelasi timp sunt si plin de senzualitate.

Astfel ca, daca se reunesc in noaptea dintre ani, vor avea parte si de aventura, dar si de senzatia aceea de familiaritate, de caldura dupa care tanjesc amandoi.
Un rac este cel care poate sa insufle increderea faptul ca binele va urma si in 2014 unui taur uneori macinat de probleme.

Cititi horoscopul complet pe Lyla.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti