Cu cine se iubește Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose. Noua iubită face furori în mediul online:„Nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 dec 2023, 04:35

Cine este noua iubită a lui Alex Leonte

Sursa: Instagram

Alex Leonte iubește din nou. Fostul partener a lui Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele unei influencerițe celebre. Cine este noua iubită a tânărului?

Povestea de dragoste dintre Theo Rose și Alex Leonte a durat cinci ani, însă, de aproape un an, cei doi nu mai formează un cuplu. Este bine cunoscut faptul că artista a fost prima care și-a refăcut viața. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian și în câteva luni vor deveni părinți pentru prima dată. Deși i-a luat mai mult timp să treacă peste despărțire, se pare că Alex Leonte și-a găsit, în sfârșit, jumătatea.

Tânărul se iubește cu o celebră influenceriță de la noi.

Cine este noua iubită a lui Alex Leonte

De câteva luni se tot speculează în showbiz că Alex Leonte ar avea o idilă cu o cunoscută influenceriță de la noi. Se pare că zvonurile s-au adeverit, Alex Leonte este într-o relație cu Manuela Lupașcu, creator de conținut pe rețelele de socializare. 

Într-un interviu recent, tânăra a vorbit despre relația pe care o are cu tânărul, însă a fost foarte discretă în detalii: „Pentru tot îmi fac timp, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe.
Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi.

Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. – că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni.
Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem fac parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț, că e mai drăguț”, a spus Manuela Lupașcu la
un post Tv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Sasha o cheamă și pe cățelușa mea”. Reacția uimitoare a unui internaut, după ce Theo Rose a spus cum îl va chema pe fiul ei

Manuela Lupașcu se bucură de un succes incomensurabil pe rețelele de socializare. Tânăra este urmărită 77.000 de oameni pe Instagram, acolo unde creează content de calitate. Într-un interviu mai vechi, a dezvăluit cum este viața sa de creator de conținut.

„Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim. Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult.

Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară.
Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet.”, a declarat ea, conform bzi.ro.

Citește și: „Felul în care îl privea spune multe. Parcă din priviri vă iubiți”. Reacții fulminante în mediul online, după ce Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost surprinși împreună

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.