Cu cine se iubeste fosta iubita a lui Christiano Ronaldo! El e un celebru actor de la Hollywood

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 15:55

Aceasta este prima relatie a Irinei dupa despartirea de fotbalistul Cristiano Ronaldo care si-a gasit si el alinarea in bratele aletei persoane.

Ce-i mai plac supermodelele lui Bradley Cooper! Actorul care isi merita din plin apelativul de Casanova, puncteaza din nou! Dupa despartirea de celebrul model britanic Suki Waterhouse, Bradley a cucerit-o pe focoasa bruneta Irina Shayk!

Paparazzi i-au surprins impreuna! Se tineau de mana si se sarutau cu foc! Aceasta este prima relatie a Irinei dupa despartirea de fotbalistul Cristiano Ronaldo care si-a gasit alinarea in bratele altei persoane.

Acesta se iubeste de ceva vreme tot cu un model. O cheama Danielle, are sanii XXL si s-a facut remarcata in paginile revistei cu iepurasi.##VIDEO138433##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.