Cu cine si-a petrecut Andra noaptea in timp ce Mocanu era plecat in Germania cu Cristina Pucean: ''Asa ne iubim noi''

Autor: O.P.

Andra si Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai iubite si frumoase cupluri din casa ''Puterea dragostei''.

Cu cine si-a petrecut Andra noaptea in timp ce Mocanu era plecat

Cei doi au iesit din emisiune pentru a-si trai povestea de dragoste in afara casei. Desi cei doi au aratat ca se iubesc si ca sunt fericiti impreuna, se pare ca lucrurile nu sunt mereu chiar atat de roz. 

Mocanu si-a pus fanii pe ganduri cu o fotografie postata pe o retea de socializare.

Acesta a postat imagini de la aeroport, alaturi de textul: ''Surprize, surprize''. 

Citeste si: Fotografii INCREDIBILE! Un concurent ''Puterea dragostei'' filmat in PAT cu doua femei in acelasi timp! FOTO

Fanii au banuit imediat ca acesta se intoarce in Turcia. Mocanu nu a dezvaluit inca destinatia, dar cel mai probabil merge la un eveniment in strainatate. Mocanu s-a lansat in muzica si a inceput sa fie prezent la tot mai multe evenimente organizate in strainatate pentru romani.

Citeste si: Bianca a facut AVORT? Fanii au observat detaliul imediat dupa filmuletul cu ea si Oianu: ''Livian a obligat-o''

Dupa ce si-a facut bagajul si s-a pozat la aeroport, Mocanu a postat imagini alaturi de Cristina Pucean, dansatoarea preferata a manelistilor. 

Andra a postat si ea ce activitati nocturne are la ora 2 noaptea. Aceasta si-a asteptat prietena sa vina la ea, apoi cele doua le-au aratat fanilor cum se ''iubesc'': 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ricardo și Andreea, scene tandre! S-a întâmplat chiar sub ochii Deei! Ce reacție a avut bruneta

Citeste si: Bianca a facut AVORT? Fanii au observat detaliul imediat dupa filmuletul cu ea si Oianu: ''Livian a obligat-o''