Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Autor: Diana Ghita

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au vorbit despre ziua de naștere a Andreei Bostănică

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Bostănică, tânăra influenceriță de succes, a avut parte de o aniversare de neuitat. La împlinirea a 20 de ani, aceasta a decis să sărbătorească în Paris, unul dintre cele mai romantice locuri din lume.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Andreea Bostănică și-a făcut un cadou impresionant, mai exact și-a achiziționat casa mult visată. Această realizare a fost anunțată chiar pe contul său de Instagram, unde și-a împărtășit bucuria cu milioanele sale de fani.

Cu cine și-ar fi sărbătorit Andreea Bostănică ziua de naștere

Seara aniversară a fost una de poveste, după cum se poate observa în filmările de pe Instagram ale tinerei.

Într-un cadru exclusivist, într-o cameră de hotel cu o priveliște uimitoare către Turnul Eiffel, Andreea a fost întâmpinată de o atmosferă desprinsă parcă din filme. Încăperea era împodobită cu baloane roșii în formă de inimă, flori, zeci de lumânări. Toate aceste elemente au creat un decor magic. Cadourile, atent aranjate într-un colț, purtau semnătura unui brand de lux, detaliu ce a atras atenția imediat.

În cadrul emisiunii „Follow us!”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat cu entuziasm evenimentul, dar și despre preferințele influenceriței.

Citește și: Andreea Bostănică și-a oficializat relația? „Acesta este iubitul”. Cu cine a fost surprinsă influencerița într-un club din București

Urmăriți imaginile de la aniversarea Andreei Bostănică în materialul video de mai jos:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Teo Trandafir a adus o notă de umor discuției și a menționat că, dacă ar fi fost invitată, i-ar fi oferit Andreei  „multe, multe baloane”, întrucât a observat, în clipul de la ziua fetei, că acestea o fac fericită. Tot ea a fost curioasă să afle cine a făcut filmările aniversare, iar Ilinca Vandici a spus că acestea ar fi fost realizate, cel mai probabil, de mama influenceriței, deoarece cele două sunt aproape inseparabile:  „E cu mama peste tot.

Nu ții minte că era și în club cu mama?”.

În ce zonă și-ar fi cumpărat Andreea Bostănică noua casă

De asemenea, Ilinca Vandici a remarcat că noua casă a Andreei Bostănică este una luxoasă, asemănătoare cu vilele din Pipera. Mai apoi, aceasta a vorbit despre modul în care tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Eu cred că se bucură de priveliște, unu; doi, de toată butaforia care e acolo.

Sunt baloane, dar sunt flori, sunt lumânări, e o cameră de hotel, ia uite, super superb, inimi, inimi. Sunt cutiile, sunt pungile albe”, a spus prezentatoarea.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bostanica și Jador: ,,A fost la ziua mea". Tânăra nu s-a mai ascuns

Ulterior, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au fost de părere că ar fi fost mai frumos ca Andreea Bostănică să-și sărbătorească ziua de naștere alături de prietenii săi, având în vedere că a împlinit o vârstă atât de frumoasă.

 

„Mi se pare cam pe pustietate așa. Adică cu cine schimbi o vorbă? Cu cine împarți și tu o felie de tort? Cine îți cântă și ție?”,  a spus Teo Trandafir.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.