Cu cine și-a petrecut weekend-ul Sensy după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Apropiere surprinzătoare între cele două vedete

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 nov 2021, 09:05

Sensy, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, mesaj pentru Raluca Dumitru 

Sursa: Instagram

Sensy a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities, insa fosta concurenta a simtit mai mult decat o eliberare in ce priveste parcursul ei in competia de stil.

Sensy nu are niciun regret ca nu mai face parte din competitia Bravo, ai stil! Celebrities, mai mult vedeta a declarat ca este impacata cu parcursul sau si este foarte fericita de ce a reusit sa faca pana acum in ce o priveste, mai ales ca odata cu aceasta competitie, si ea s-a schimbat enorm si a inteles mai multe lucruri.

 

Sensy, eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Eliminare in premiera la Bravo, ai stil! Celebrities. Situatie irepetabila intre doua concurente. Cine a fost eliminata dintre Sensy, Anda Adam si Ioana Filimon

"Coincidenta e calea Domnului de a ramane anonim! Nu este nimic intamplator pe acest Pamant, am stat pana la 4 de dimineata sa raspund si sa citesc tot ce mi-ati scris, evident nu am reusit, dar promit pana marti sa raspund tuturor.

Va multumesc sunteti minunati, nu am cuvinte sa va descriu cat de fericita si recunoscatoare sunt pentru comunitatea mea.Oferi iubire, primesti iubire, si simt din plin toate gandurile bune care vin spre mine."

Astfel, dupa ce a scapat de presiunea competitiei Bravo, ai stil! Celebrities, Sensy a plecat intr-o minivacanta la munte si nu singura, ci impreuna cu una din actualele concurente din competitie cu care a legat o prietenie foarte sincera fiind vorba de Raluca Dumitru: "Am venit impreuna, dar separat!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru: "Sensy, ai iesit, esti fericita? Ma votezi?"

Sensy: "Este una dintre preferatele mele. Promit ca te votez. Sunt bine. Mult succes! Ei, nu le sustin chiar pe toate, dat tu esti una dintre ele."

Cu cine si-a petrecut Sensy weeknd-ul la munte, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cum se înțelege Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities cu fetițele lui George Burcea. Dovada clară arătată de actor

Sensy a izbucnit in plans dupa ce a fost jurizata in Gala Avantgarde motivand ca simplul motiv care a facut-o atat de emotiva este faptul ca prietena ei a muncit enorm pentru tinuta purtata si este extrem de mandra de rezultat chiar daca juratii nu au apreciat deloc tinuta ei.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.