Cu cine vor locui copiii, după divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă? Fetele au luat singure decizia

Author: Elena Padure
Actualizat: 05 feb 2021, 13:14
Fetele cuplului Pepe si raluca pastrama au decis sa locuiasca cu tatal lor

Fetele foştilor soţi Pepe şi Raluca Pastramă au decis să locuiască alături de tatăl lor, în Pipera.

Pepe și Raluca Pastramă  au fost de acord cu  dorința fiicelor lor de a locui în casa din Pipera,  care îi aparţine artistului, după divorţul celor doi. Maria și Rosa şi-au dorit să rămână în casa în care au copilărit până acum, spun surse din anturajul celor doi.  

Unde vor locui fetelele foştilor soţi Pepe şi Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze,  acum trei luni.

Custodia celor două fiice ale lor încă se dispută. Conform unui prieten al cuplului, după pronunțarea divorțului, cele două fete, Maria și Rosa Alexandra, vor locui cu Pepe. Ele vor petrece, însă, timp și cu mama lor, Raluca Pastramă, deoarece fetiţele vor să stea alături de ambii părinți.

Cum Maria și Rosa şi-au exprimat dorinţa de a locui în casa lor de până acum dar și cu mami, și cu tati compromisul a fost ca ele să locuiască cu Pepe, dar să petrecă timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori, potrivit unui prieten de-al foștilor

foştilor soţi, citat de publicația impact.ro.

Astfel, fetele vor rămâne în grija principală a lui Pepe, însă mama lor poate petrece oricând timp împreună cu ele dacă le aducă seara la Pipera.

Excepție vor face weekend-urile Ralucăi și evenimentele importante din familiile celor doi. Atunci fetițele pot dormi și la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar. Astfel, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers, a mai precizat aceeași sursă.

Citeste si: Cine este bărbatul cu care Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe? Pentru el vrea să divorțeze de cunoscutul artist?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Pepe, victorie în instanță, în lupta pentru avere 

Raluca Pastramă  a decis să-și retragă acțiunea în instanță împotriva lui Pepe, legată de anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția interpretului o conduce.

Ar fi vorba despre bunuri de sute de mii de euro pe care cei doi le aveau pe firmă care au fost disputate la partaj.

Raluca și-a retras acțiunea, prin urmare, magistrații au spus stop procesului. ‘Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței’,  spune hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.

Citeste si: Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

Pepe și Raluca Pastramă sunt acționari la firma care administrează grădinița pe care aceștia au deschis-o în sectorul 2. Raluca este în continuare directoarea firmei. Printre bunurile trecute de aceștia în contul afacerii se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000

euro.

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj important pentru Pepe! "Copiii mei sunt motivul pentru care vreau..."