Cu cine vrea sa o cupleze Raluca Badulescu pe Vica Blochina? "Nu cred ca exista femeie in tara asta care sa nu-l placa. Arata demential"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 20:40

Vica Blochina si Raluca Badulescu au petrecut o dupa amiza ca intre fete, la shopping de...bijuterii.

Buna prietena a Vicai, Raluca se pregateste intensiv de nunta, iar, pe langa rochia de mireasa, bijuteriile vor fi piesele de rezistenta.

Si pentru ca discutiile despre bjuterii scumpe merg de minune cu cele despre barbati frumosi, Raluca Badulescu a incercat sa faca pe-a "petitoarea" si sa ii gaseasca un partener pe masura Vicai. Iar alesul a fost nimeni altul decat...Raul Popa, un fotomodel extrem de atragator.

"Am prezentat cu el la Oradea un eveniment si acum urmeaza sa mai prezentam inca un eveniment.

Nu cred ca exista femeie in tara asta careia sa nu-i placa Raul. Arata demential(...) Cand am fost cu el la acel eveniment toate femeile se uitau dupa el, ma simteam un pic ciudat, mie imi place sa fiu eu "Regina", sa atrag atentia", a spus Vica. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.