Cu cine vrea să-și petreacă sărbătorile Irinel Columbeanu: ” I-am mai trimis niște mesaje” Nu te-ai fi așteptat la așa ceva

Author: Diana Bostan
Actualizat: 01 ian 2024, 13:19

Irinel Columbeanu a rămas falit

Sursa: Arhivă

Dorința lui Irinel Columbeanu în prag de sărbători. N-o să-ți vină să crezi cu cine vrea să-și petreacă sărbătorile Irinel Columbeanu.

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, însă pentru Irinel Columbeanu această perioadă este una tristă. În perioada în care majoritatea oamenilor stau cu familia și cu cei apropiați, fostul milionar se află într-un azil, acolo unde a ajuns după ce și-a pierdut toată averea.

Cu cine vrea să-și petreacă sărbătorile Irinel Columbeanu

În urmă cu două luni, Irinel Columbeanu își petrece zilele într-un cămin de bătrâni din Ghermănești.

Fostul milionar de la Izvorani se confruntă atât cu probleme de sănătate, cât și cu probleme financiare. Soțul surorii mai mari a Monicăi Gabor, i-ar fi trimis suma de 3.000 de lei pentru a putea achita azilul pe o lună.

Marius îl cheamă, este soțul surorii mai mari a Monicăi. Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă.

Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici. Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel”,
 a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru  realitatea.net.

Citește și: Ajutor neașteptat pentru Irinel Columbeanu! Singurul din familie care i-a trimis bani fostului milionar

În mod surprinzător, Irinel Columbeanu își dorește să-și petreacă sărbătorile de iarnă alături de fosta soție, Monica Gabor, și de fiica lor. Spre dezamăgirea acestuia, Irinel Columbeanu susține că Monica nu-i răspunde la mesaje, deși s-ar fi înțeles destul de bine atunci când a mers să-și viziteze fiica în SUA.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”,  a mai declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu trăiește de două luni într-un azil de bătrâni

După ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu s-a mutat în azilul pe care un bun prieten îl deține, în Ghermănești. Acesta nu și-a pierdut doar averea, ci și pe cei pe care îi considera prietenii săi.

În ciuda dificultăților financiare, Irinel Columbeanu speră ca prietenul său să nu-l dea afară de la azil, tariful pentru o lună de zile fiind de aproximativ 4.000 de lei.

Fostul milionar a dezvăluit că fiica sa, Irina, i-a mai trimis bani, atât cât a putut, însă nu are așteptări ca aceasta să-l întrețină, ea fiind încă un copil.

Citește și: Nu se mai știe nimic de Monica Gabor, de câteva luni bune. Ce se întâmplă cu relația ei cu Mr. Pink

Cu toate că se confruntă cu absența fondurilor financiare, fostul milionar nu și-a pierdut optimismul, având recent oportunitatea de a participa la filmarea unei reclame. În ciuda situației financiare delicate, el are speranța că această experiență și alte proiecte pe care le are în plan vor reprezenta soluții pozitive pentru viitorul său, având în vedere că își dorește ca aceste inițiative să se concretizeze.