„Cu Cozma, era ditamai vedeta”. Adevăratul motiv pentru care Marinela Nițu a dispărut de la TV. Noi dezvăluiri făcute de Miron Cozma

Autor: Andreea Buinoschi

În momentul în care Marinela Nițu și Miron Cozma s-au cunoscut, acesta era însurat

Sursa: captura vdeo, instagram

Miron Cozma și Marinela Nițu au avut o relație care a început brusc și care a fost reluată, după câțiva ani de la despărțire, după ce acesta a ieșit din pușcărie. Recent, fostul lider de sindicat a spus care este motivul pentru care fosta lui parteneră nu mai este prezentă în viața publică.

Marinela Nițu și Miron Cozma s-au cunoscut în anul 1998, la o petrecere, prin intermediul unui prieten de-ai acestuia. Cei doi au decis să formeze imediat un cuplu, doar că lucrurile s-au schimbat o dată cu condamnarea lui la pușcărie.

Miron Cozma și Marinela Nițu au început să aibă o relație în timp ce acesta era însurat

În momentul în care Marinela Nițu și Miron Cozma s-au cunoscut, acesta era însurat.

După o simplă discuție pe care au purtat-o, cei doi au decis să formeze un cuplu, ba chiar i-a prezentat-o soției sale pe Marinela.

După ce a ieșit din închisoare, în anul 2005, și-a dat seama că nu vrea să mai fie cu ea, motiv pentru care, relația s-a încheiat. După aceea, fostul lider de sindicat a avut mai multe relații, a mai fost însurat o dată și, după ultima despărțire, acesta a primit un telefon prin care era anunțat că Marinela vrea să reia legătura cu el.

„Marinela Nițu… În 1998, când am ieșit din arest, Gheorghe Gheorghiu organiza, la mare, un spectacol, într-un restaurant. El a vrut să îmi prezinte mie, și eu eram cu Dana, mama copiilor mei și cu fii-miu, o femeie frumoasă de la el, din Brașov și mi-a prezentat-o pe Marinela.

Citește și: Marinela Nitu, DEZVALUIRI in EXCLUSIVITATE despre despărțirea de Miron Cozma: "Ma deranja ca mirosea a ceapa si a usturoi"

Marinela cânta pentru mine și, după aceea, m-am dus la ea, chiar dacă eram cu Dana, la masă, am stat de vorbă cu ea și am hotărât să rămânem împreună, într-o relație. Bineînțeles că i-am prezentat-o lui Dana.

După aceea, în '99, m-am dus, din nou, la închisoare. Când am ieșit, în 2005, n-am mai vrut-o. Când ne-am despărțit (n.r. de o fostă parteneră cu care fusese după Marinela), Dumnezeu o trimite, iar, pe Marinela.

(…) Mă sună soră-sa și spune «Vezi, că vrea să te vadă» și i-am zis «N-am ce să mai văd eu cu Marinela» și a venit la mine acolo (n.r. Marinela). Am rămas împreună și am hotărât, până la urmă, să rămânem împreună”, a povestit Miron Cozma, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Miron Cozma, declarații despre succesul Marinelei Nițu

Miron Cozma și-a asumat meritele succesului pe care Marinela Nițu l-a avut, spunând că nu se mai bucură de realizări profesionale de când nu mai formează un cuplu. Totodată, acesta a precizat că nu trece zi de naștere fără a o felicita, deși consideră că este o persoană narcisistă.

„După Monica, am spus că nu mă mai căsătoresc cu nimeni. Nu-mi place să-mi bat joc de iubire, de actul de căsătorie.

Actul de căsătorie e o chestie sfântă, cum să-mi bat joc?! Nu, nu-mi bat joc.

De ce nu mai e Marinela Nițu pe ecrane și pe scenă? De ce? Cu Cozma, era ditamai vedeta. De ce nu mai e? Ea e narcisistă. Ea are senzația că e, știu eu, cine e ea și nu e, din păcate. Dar nu vreau să vorbesc urât despre ea, e viața ei.

Citește și: Miron Cozma vrea să fie președintele României: "Cu sau fără voia poporului"

Eu trimit, prin nepoata ei și prin soră-sa, mesaje de ziua ei și ziua ei e pe 29, iar a mea e pe 25 august. Ea de ce nu zice, măcar, «mulțumesc?». Atât, mare chestie! Asta e dovadă de lipsă de respect”, a mai punctat acesta.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.