„Cu Dan am o conexiune veche”. Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Denise Rifai

Author: Lavinia Medrea

Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Denise Rifai

Sursa: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a publicat o fotografie alături de un bărbat misterios.

Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D, este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate personalități de televiziune din România, atât pentru modul în care moderează întreaga emisiune „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cât și pentru felul ei de a fi: o femeie inteligentă, stăpână pe ea și rafinată. 

Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Denise Rifai

Denise Rifai este o femeie extrem de inteligentă și de frumoasă, calități care îi determină pe oameni să se întrebe dacă prezentatoarea TV are pe cineva în viața ei.

Citește și: Denise Rifai, mesaj de condoleanțe, după ce vestea morții Tinei Turner a împietrit întreaga lume: „Nu va mai fi nimeni ca ea”

Denise Rifai este o femeie discretă când vine vorba de viața ei amoroasă, dar nu se sfiește să-și prezinte prietenii și oamenii care o ajută în viață atunci când are ocazia.

De data aceasta, prezentatoarea TV le-a făcut urmăritorilor ei cunoștință cu Dan, un om important din viața ei.

„Mi-am propus să încep să vi-i prezint pe oamenii din viața mea, care se ocupă de starea mea de bine! Sunt oameni pe care eu i-am descoperit în timp și pe care vi-i recomand cu drag!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Azi povestea este despre Dan!

Cu Dan am o conexiune veche, aparte și specială, spunem noi „din alte lumi și vieți”. Este un super profesionist în domeniul lui. Și, credeți-mă, vă poate răspunde la un milion o sută de mii de întrebări în domeniul lui de expertiză!

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

Dan Bujor este un om care și-a construit în jurul lui o echipa, care i se aseamănă și îl reprezintă. Așa că, ori de câte ori o să aveți puțin timp pentru voi, și vreți să vă relaxați cu adevărat și să vă faceți un cadou, puteți să-i faceți o vizită. Va fi o călătorie într-un Orient îndepărtat, unde Bambusul este la loc de cinste și are proprietăți extraordinare pentru cei care aleg să lucreze cu el!”, a scris Denise Rifai, pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

Denise Rifai, despre cum să ai un echilibru corect în viață

Denise Rifai a mai spus, de asemenea, că este important ca fiecare om să facă ceva pentru el zilnic, indiferent de orice.

„Cred că una din datoriile pe care le avem față de noi înșine este să acordăm mai multă atenție lucrurilor care ne fac bine și care ne ajută să fim cu adevărat bine, echilibrați și în armonie: mental, fizic si emoțional! Și cred că e foarte important ca în fiecare zi să facem ceva pentru noi! Oricât de mic și, aparent, neînsemnat ar fi!

Tu ce ți-ai propus să faci Azi pentru Tine?”, este mesajul transmis de Denise Rifai.