Cu EA a inlocuit-o Keremcem (Ates din "Bahar: Viata furata") pe Ezgi Asaroglu, fosta lui iubita din film si din viata reala. Cine este noua partenera?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 iun 2017, 13:57

Dupa incheierea filmarilor la "Bahar: Viata furata", cariera lui Keremcem parea a intra intr-un con de umbra. A renuntat la impresar si nu a mai lansat nicio melodie noua.

Postul turcesc KANAL D a anuntat ca pregateste, pentru noua grila de programe ce va rula din toamna, o noua productie ce il va avea in rolul principal pe Keremcem, intitulata "İki Yalancı"/ "Doi mincinosi".

 

In noul serial, Keremcem va juca alaturi de actrita Yağmur Tanrısevsin, cunoscuta publicului din Romania din serialul "Feriha", unde a detinut un rol secundar.

 

Yağmur Tanrısevsin are 27 de ani si a absolvit facultatea de Arte Frumoase, specializarea Ceramica. A intrat in lumea televiziunii in 2010, insa niciunul dintre rolurile de pana acum nu i-au asigurat o vizibilitate internationala. 

 

Noul serial, o comedie romantica, urmareste viata a doi tineri care nu duc vieti tocmai sincere, dar se indragostesc unul de celalalt. Lupta lor pentru a urma o viata impreuna, in ciuda minciunilor pe care si-au construit vietile dau nastere unor situatii comice sau dramatice.

CIteste si: ASU din "Dragoste infinita", asa cum n-ai vazut-o niciodata! Iata cat de sexy este in costum de baie frumoasa MELISA ASLI PAMUK, pe plaja, intr-o statiune exclusivista din Turcia! VEZI imagini spectaculoase!

 

 

 

 

Taguri: