Cu gandul la vacanta, Gabi Cristea si-a creat atmosfera relaxanta in platou, iar Tavi a sarit imediat in ajutorul ei! Uite cum isi rasfata Tavi sotia in vazul tuturor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Canicula si dorul de mare au determinat-o pe Gabi Cristea sa renunte pentru cateva minute la rolul de prezentatoare si sa se relaxeze folosindu-se de elementele decorative din platou.

In vreme ce unul dintre concurenti se pregatea de momentul paravanului, prezentatoarea emisiunii a decis sa destinda putin atmosfera si sa iasa cateva clipe din rol, visand la vacanta.

“Astazi va faceti emisiune singuri, eu sunt la mare! Uite, am nisip aici, lopatele!”, a spus Gabi Cristea.
Atitudinea acesteia nu a fost privita cu ochi buni de catre Emil, concurentul aflat la paravan, care isi astepta cu nerabdare pretendenta si a reactionat:

“Daca intra fata, dupa aceea puteti sa continuati!”, a spus iritat de situatie Emil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Provocat de sotia sa, Tavi i-a tinut isonul si i s-a alaturat, rasfatand-o cu un gest dragut. Asemenea unui sclav de pe vremea Cleopatrei, Tavi i-a facut aer cu tableta, dorind sa ii creeze conditii prielnice sotiei sale aratandu-i dragostea sa.

Iata insa ce reactie a avut Gabi Cristea fata de gestul sotului sau: