Cu LACRIMI in ochi - Sharon Osbourne, despre cumplita boala a fiului ei: "Eu simt ca este cumva vina mea". Iata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 06:20

Recent, Sharon Osbourne, sotia celebrului rocker Ozzy Osbourne a vornit intr-un interviu emotionant despre problemele de sanatate ale fiului ei Jack Osbourne, care a fost dignosticat cu scleroza multipla.

Sharon, in varsta de 59 de ani nu s-a putut abtine si a izbucnit in plans cand a venit vorba despre boala de care sufera fiul ei Jack, in varsta de 26 de ani. Intrebata ce altceva ar ma dori sa transmita publicului, sotia lui Ozzy a spus: "Doar as vrea sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune", dupa ce chiar ea s-a luptat cu o boala cumplita, cancerul.

 

Aceasta a spus ca se straduieste din rasputeri sa gandeasca pozitiv si sa mearga mai departe cu viata lor. Vestea tragica a venit la doar doua luni dupa ce tanarul Osbournea a devenit tata, lucru pe care la inceput chiar l-a infuriat pe acesta. 

 

El a descoperit ca este ceva in neregula cu el, dupa ce si-a pierdut vederea la ochiul drept in proportie de 60%.

"Adaptare si depasire", acesta este noul motto in viata al lui Jack Osbourne. Atat el cat si logodnica s-a care in urma cu doua luni i-a daruit o fetita, pe nume Pearl gandesc pozitiv si se sustin unul pe celalalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Parintii, Sharon si Ozzy au marturisit intr-un interviu pentru o revista ca inca se lupta sa se impace cu ideea ca Jack sufera de scleroza multipla, iar Sharon se invinovateste. 

"Ma tot gandesc. Cu ce am gresit, ce am mancat sau baut cand am fost insarcinata? Eu simt ca este cumva vina mea", a declarat Sharon. "Daca era vorba despre mine as mai fi zis, dar nu Jack pentru ca este un tip atat de bun", a mai adaugat Ozzy.

 

Sursa: dailymail.co.uk

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?