Cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda, Adi Despot vorbeste despre cosmarul pe care l-a trait la Colectiv!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:36

Nici macar nu pomeneste de oamenii pe care i-a scos din flacari. Se roaga, insa, ca noi toti sa invatam ceva din tragedia care a frant zeci de destine. Oameni frumosi care aveau toata viata inainte!

Dupa o suta de ore de tacere, Adi Despot vorbeste in fata tinerilor despre clipele cumplite prin care a trecut alaturi de cei 400 de oameni in clubul care a semanat moarte! Cu ochii incercanati si imbracat in negru, Adi Despot povesteste despre cosmarul care i-a schimbat viata!

Poate ca nimeni nu ar fi stiut ca in iadul de vineri noaptea Adi Despot a fost un salvator! L-a dat de gol un operator  pe care cantaretul l-a convins sa lase camera jos si sa fie om! Atatea suflete aveau nevoie de ajutor in acele minute care au adus moartea!

Nu a luat calea televiziunilor, sa se laude ca a salvat vieti. S-a dus acasa si a cerut cuiva sa posteze in locul sau un mesaj simplu:„Din fericire, Adrian este OK, a ajuns intreg acasa.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar apoi a ales sa sufere in tacere.

Nu a iesit din casa si nimeni nu a reusit sa il faca sa vorbeasca in fata camerelor. Ii este greu sa povesteasca, dar gandul ca poate schimba ceva il face sa treaca peste orice durere.

Poate ca destinul a vrut ca Adi Despot sa vorbeasca pentru prima oara unor studenti de la Sibiu. Sunt tineri ca cei care au pierit in flacarile iadului vineri noaptea.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.