Cu ochii in lacrimi, asa a iesit senatorul Sova din senatul Romaniei. Parca nu-i venea sa creada ca a fost sacrificat de colegii sai

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:49

Si, totusi, asta s-a intamplat. Senatorii au votat pentru retinerea si arestarea lui preventiva, iar cateva ore mai tarziu procurorii l-au retinut pentru 24 de ore!

„Ma aflu in fata dumneavoastra pentru a treia oara anul acesta, incep sa ma apropii de recorduri nedorite”
Asa isi incepe pledoaria avocatul Dan Sova la tribuna Senatului. Zece  minute are la dispozitie pentru a-si convinge colegii ca este nevinovat! Iar istoria parea sa se repete: acelasi costum, aceeasi cravata ca in luna martie, cand senatorii l-au scapat de arest! Un detaliu lipseste totusiu: mirul salvator al senatoarei Florina Jipa!

Avocat de meserie, Sova tine pledoaria vietii- doar este vorba despre libertatea lui.

Se straduieste sa arate ca nu sunt motive sa fie retinut sau trimis in arest preventiv!

Multumit de discursul rostit, Dan Sova se duce in banca si da mana cu toti colegii care vin sa-l incurajeze. In asteptarea votului, vorbeste la telefon si chiar zambeste, desi nu este sigur ca deznodamantul va fi fericit!

Putine sunt vocile care ii mai iau apararea senatorului acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta.

Minutele se scurg iar decizia senatorilor aduce lacrimi ochii lui Dan Sova! 95 de voturi pentru retinere si arestare si doar 30 impotriva! Grabit, senatorul paraseste institutia, fara sa mai scoata un cuvant in fata jurnalistilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trei ore mai tarziu, dan Sova isi face din nou aparitia in fata

camerelor de luat vederi. De data aceasta, in fata DNA. Pare pregatit pentru ce e mai rau.

Cele mai negre presimtiri i s-au adeverit in mai putin de o ora cand a iesit pe usa DNA insotit de procurorii care l-au retinut pentru 24 de ore.


Judecatorii vor fi cei care vor hotari daca senatorul Dan Sova isi va petrece sarbatorile de iarna in arest preventiv.
Cu alte cuvinte, a ales bine cand si-a schimbat costumul cu o helanca si un sacou gros. Desi nu stia la ora aceea cat de racoare ii va fi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.