„Cu orice preț, sub orice formă...'' Mirela Retegan, primele declarații după ce Gașca Zurli s-a destrămat. Ce se întâmplă cu proiectul după valul de demisii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 apr 2024, 17:27

Mirela Retegan a vorbit despre plecările din Gașca Zurli

Sursa: Facebook- Gașca Zurli

Mirela Retegan, cea care a înființat Gașca Zurli, a vorbit despre plecările din cadrul grupului, dar și despre viitorul fenomenului Zurli.

Mii de oameni, atât adulți cât și copii, au fost întristați de vestea că trupa pentru copii Gașca Zurli s-a destrămat, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au anunțat că renunță la acest proiect. Fondatoarea trupei, Mirela Retegan, a dezvăluit că decizia plecării celor trei a survenit din dorința de maturizare și petrecere a mai mult timpului alături de familie, în timp ce foștii membri ai trupei au o altă perspectivă asupra situației.

Mirela Retegan a dezvăluit ce se întâmplă cu Gașca Zurli

Mirela Retegan a subliniat că, deși Gașca Zurli se confruntă acum cu plecarea unor membri importanți, proiectul nu se oprește aici. Ea a promis că va continua să aducă zâmbetul pe fețele copiilor, chiar dacă va colabora cu alți artiști. Motivele plecării lui Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina au fost, conform declarației sale, mai mult legate de viața lor personală și de dorința de a-și întemeia o familie, însă unele aspecte rămân încă neclarificate, deoarece unii dintre ei au exprimat alte motive pentru

decizia de a părăsi trupa.

Mirela Retegan a declarat, potrivit Libertatea, faptul că anul 2024 a fost plin de provocări atât pentru ea, cât și pentru proiectul Gașca Zurli. Ea a menționat că în cadrul proiectului lor au avut loc transformări importante, incluzând apariția unor noi modalități de exprimare și încheierea altora.

Citește și: Mirela Retegan a părăsit România! Ce se întâmplă cu fondatoarea ”Gașca Zurli” după anunțul că Vrăjimăturica este însărcinată: “Răspuns la întrebările din ultimele zile…”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

„Dragi părinți, Anul 2024 a venit cu provocări mari pentru mine și pentru Zurli. În proiectul nostru, lucrurile se transformă. Apar noi modalități de exprimare, altele se încheie. Când am creat Fetița Zurli, am pus în aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viața mea de părinte. Am știut că din el se va naște un personaj nemuritor care o să schimbe vieți, iar viitorul mi-a dat dreptate”, a

spus Mirela Retegan, conform Libertatea.

Mirela Retegan a adăugat că atunci când a creat personajul Fetița Zurli, a folosit cele mai frumoase experiențe din viața sa de părinte, anticipând că acesta va deveni un personaj nemuritor care va avea un impact pozitiv asupra vieților copiilor. Ea a subliniat că apariția ulterioară a personajelor Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și a altora a contribuit la colorarea și îmbogățirea experienței copilăriei, bucurând atât copiii, cât și adulții.

Ce spune Mirela Retegan despre plecările din Gașca Zurli

Cât despre plecările celor trei actori, Mirela Retegan și-a exprimat recunoștința față de colegii săi și le-a dorit să-și atingă toate obiectivele în ”lumea adulților”. Ea a recunoscut că este conștientă că a fost o provocare enormă și că dedicarea lor a fost deplină până în prezent.

Citește și: Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta de două ori pe săptămână”. Fetița Zurli a făcut marele anunț alături de un fost coleg de trupă

Totuși ,fondatoarea Gașca Zurli a subliniat că există momente în care cineva poate să-și dorească o familie, copii și să petreacă timp cu cei dragi în weekenduri. Mirela Retegan rămâne optimistă și a pledat pentru continuarea dăruirii de zâmbete și pentru evitarea ca cei mici să sufere din cauza modului în care adulții explică uneori lucrurile.

„Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor mei care au rezistat până acum în ritmul Universului Zurli și le doresc din inimă să le iasă tot ce și-au propus «în lumea oamenilor mari». Știu că a fost o provocare uriașă și că, până acum, dedicarea lor a fost aici 100%. Dar trebuie să înțelegem că vine o vreme în viața fiecăruia dintre noi când ne dorim să ne căsătorim, să facem copii, să stăm în weekenduri cu familia. Și atunci, cu toții avem nevoie să ne adaptăm, să evoluăm și să ducem povestea mai departe – suntem datori față de copiii noștri să le păstrăm poveștile copilăriei vii și curate. Să continuăm să le dăruim zâmbete. Să nu-i lăsăm să sufere din cauza felului în care noi, adulții, ne grăbim uneori să le explicăm lucrurile”, a mai spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!