„Dumnezeu să o ierte!” Fratele Alinei a făcut durerosul anunț! Unde și când va fi înmormântată tânăra ucisă la Mangalia

Author: Diana Bostan
Actualizat: 09 aug 2023, 09:44

Alina Elena Ciobanu, tânăra ucisă la Mangalia.

Sursa: Facebook- Alina Elena

Trupul neînsuflețit al Alinei a ajuns la Vaslui. Tânăra în vârstă de 18 ani a plecat mult prea devreme din această lume, după ce a fost ucisă cu sânge rece de cea pe care o considera cea mai bună prietenă. Fratele Alinei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Fratele fetei ucise într-un hotel din Mangalia a transmis prin intermediul rețelelor de socializare unde și când va avea loc înmormântarea surorii sale. Tânărul este în stare de șoc și nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea veste.

Fratele Alinei a anunțat când va avea loc înmormântarea

Anunțul acestuia a fost făcut prin intermediul unei rețele de socializare pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun de la Alina Elena Ciobanu, tânăra ucisă cu sânge rece de cea pe care o numea cea mai bună prietenă.

Citește și: Au apărut primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost filmată cu geamantanul în care a transportat cadavrul Alinei

Alina Elena Ciobanu va fi condusă joi pe ultimul drum, iar înmormântarea va avea loc în satul Buda, din județul Vaslui.

Citește și: De ce și-ar fi ucis, de fapt, Loredana cea mai bună prietenă? Iubitul Alinei a spus ce crede: "Invidia, era geloasa"

Cu părere de rău pentru situația asta de necrezut, tind să spun că sora mea, Alina Elena, va fi înmormântată în satul Buda, joia aceasta! Cei care puteți și doriți să o conduceti pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu să o ierte! ”, a scris fratele Alinei pe contul său de Facebook.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alina și frații ei au avut parte de o copilărie dureroasă

Tânăra nu a avut parte doar de un sfârșit tragic, ci și copilăria ei și a fraților ei a fost marcată de bătăi, scandaluri și foamete. Având un tată alcoolic și alți patru frați, singura dorință a Alinei a fost de a învăța, de a merge la școală.

Citește și: „Era plânsă și nemâncată” Tânăra ucisă la Mangalia a trăit un coșmar alături de tatăl său. Alina a povestit totul în urmă cu trei ani

În urmă cu trei ani, Alina și-a spus povestea cutremurătoare în cotidianul   „Vremea Nouă”,   după ce obținuse o notă bună la Evaluarea Națională.

Abandonată de mamă, care a fugit de acasă cu surorile și frații ei, Alina a căzut pradă unui tată alcoolic, fiind nevoită să îndure un tratament inuman, totul pentru a nu renunța la școală. Copila a reușit să fugă de acasă, iar un om de afaceri a sprijinit-o în cei trei ani de liceu.

Citește și: „Se ştiau de la grădiniţă, s-au înţeles extraordinar de bine”. Care era, de fapt, relația dintre Alina și Loredana. Nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la crimă

Când viața părea că-i dă o nouă șansă, Alina a fost ucisă cu sânge rece de cea pe care o numea cea mai bună prietenă, într-un hotel din Saturn. Trupul plin de răni a fost găsit sub o bancă, într-un parc din Mangalia.

Alina și agresoara veniseră pe litoral să câștige un ban în plus, lucrând la un hotel.