"Cu plăcere! Eu sunt băiatul care ți-a acoperit mașina cu prelata să nu mai traga alții de ea!" Mesajul lui Culiță Sterp pentru tânăr

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2023, 03:25

Culita Sterp, mesaj pentru un internaut

Sursa: Captura Instagram

Culita Sterp a tras o sperietura sora cu moartea pe 17 noiembrie, atunci cand a produs un accident foarte grav aflandu-se la volanul SUV-ului sau.

Artistul nu vă uita prea curând noaptea în care a făcut groaznicul accident din Cluj după ce se întorcea de la filmarea noului sau videoclip. Culita are acum interdicția de a parași teritoriul României desi cântărețul a vrut să i se ridice interdicția, mai ales că avea foarte multe cântari de onorat în următoarea luna pentru că se apropie și Sărbătorile de iarna.

Ce i-a raspuns Culita Sterp celui care i-a acoperit masina cu prelata

Citește și: Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surpridere: "M-am angajat, gata!" Unde și cum a apărut îmbrăcat cântărețul

"Am un anunț de făcut pentru voi, n-o să vorbesc foarte mult pentru că sunt oameni care mă judeca indiferent ce-aș face și orice aș zice. După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume de a nu parași tara pentru o perioada de timp.

Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmplă pentru că nu pot fi lângă oamenii care mă asculta din străinătate, de fanii noștri, așa că n-o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate, adică cel din Belgia, Anglia, Irlanda și Germania, dar vă promit că atunci când se rezolva problemele, o să fim pe scena și o să fim alaturi de voi, până atunci ne vedem la noi în tara, în Romania,"
a
anuntat cantaretul pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: "Cine este Iancu Sterp să merite atât?” Suma fabuloasa pe care fiul mamei Geta ar fi cerut-o pentru a intra din nou in cusca MMA

"Eu sunt baiatul care ti-a acoperit masina cu prelata"

Tot pe social media, Culita si-a cerut pentru prima data scuze public soferului pe care l-a accidentat mentionand ca s-au impacat pe toate planurile, ulterior iesind la iveala faptul ca Marius, soferul Daciei lovite frontal de artist si-a retras plangerea. In momentul in care artistul a postat declaratia, un internaut i-a scris imediat si i-a spus cum l-a ajutat ca paparazzi sa nu mai faca fotografii masinii sale foarte grav avariate: "Cu plăcere.

Eu sunt băiatul ce ti-a acoperit mașina cu prelata și am legat-o de mașină sa nu o mai tragă alții sa facă poze la mașină. Domne ajuta!,"  a fost mesajul respectivului, moment in care Culita s-a sesizat si i-a multumit printr-un emoticon.

 

 

 

@culita_sterp_official #culitasterp ♬ sunet original- Culiţa Sterp