Cu un vultur în brațe! Ipostaza neașteptată în care a apărut Bogdan de la Ploiești, la aniversarea sa

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 27 mai 2024, 16:09

Bogdan de la Ploiești și-a petrecut ziua de naștere, într-un stil atipic 

Sursa: TikTok

Bogdan de la Ploiești a luat pe toată lumea prin surprindere când a apărut cu un vultur în mână, chiar la ziua lui de naștere. Iată imaginile neașteptate cu artistul!

Bogdan de la Ploiești nu mai are nevoie de nicio descriere, căci toată lumea știe faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară. Cu o carieră demnă de succes și un număr impresionant de fani, acesta se poate declara un bărbat împlinit în totalitate pe plan profesional. Mai mult decât atât, artistul a mai avut un motiv mare de bucurie zilele trecute, având în vedere că și-a sărbătorit ziua de naștere.

Bineînțeles că la petrecere au fost prezenți mai mulți invitați de seamă, însă ce a surprins pe toată lumea a fost ipostaza în care a apărut cântărețul. Se pare că la aniversarea de 29 de ani, interpretul de manele a petrecut toată noaptea cu un vultur în mână!

Bogdan de la Ploiești, aniversare de 29 de ani atipică

Bogdan de la Ploiești a avut mare motiv de bucurie zilele trecute, având în vedere că și-a sărbătorit aniversarea de naștere.

La împlinirea frumoasei vârste de 29 de ani, artistul a decis să renunțe la petrecerile din restaurantele de lux din Capitală și a ales să sărbătorească ocazia specială chiar la el acasă, alături de cei mai dragi oameni din viața sa. Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se poate observa că îndrăgitul cântăreț a optat pentru o aniversare mai atipică, petrecerea având tematică cu animale sălbatice.

Astfel, majoritatea celor prezenți la eveniment au purtat haine cu imprimeuri caracteristice animalelor sălbatice, iar decorul a fost unul spectaculos.

De asemenea, urmăritorii cântărețului au observat imediat faptul că sărbătoritul și Cristina Pucean au decis să se îmbrace exact la fel. Se pare că cei doi îndrăgostiți au atras toate privirile și s-au distrat pe cinste cu prietenii lor de suflet.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare

Cântărețul a petrecut de ziua lui, cu un vultur în mână

Bogdan de la Ploiești a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când și-a făcut apariția cu un vultur în mână, la ziua lui de naștere.

Deși tematica a fost cu animale sălbatice, nimeni nu se aștepta ca artistul chiar să apară cu pasărea răpitoare în brațe. Imaginile în care acesta apare în ipostaza inedită au fost făcute publice pe rețelele de socializare, acolo unde urmăritorii au reacționat imediat. Mai mult decât atât, internauții au rămas surprinși atunci când au văzut că artistul nu a lăsat deloc vulturul din mână, nici măcar la tăierea tortului.

Se pare că tortul a fost o altă surpriză a serii, acesta fiind cu două etaje și personalizat cu figurine după chipul artistului și al partenerei sale de viață, Cristina Pucean. Totodată, atmosfera de la ziua interpretului a fost întreținută de Jo, una dintre artistele cu care Bogdan de la Ploiești se înțelege foarte bine.