Cuburile de gheata puse pe fata au efecte miraculoase! Vezi cand e bine sa le folosesti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:59

Terapia cu gheata a fost folosita, de zeci de ani, pentru a calma durerile articulare si musculare. Dar asta nu e tot! Sunt si alte beneficii uimitoare!

Stopeaza semnele de imbatranire- Folosirea regulata a cuburilor de gheata aplicate pe fata, da o stralucire proaspata si sanatoasa tenului si previne imbatranirea prematura si aparitia ridurilor.

Calmeaza arsurile solare- Poate cel mai simplu mod de a calma o arsura este cea mai evidenta: se raceste pielea arsa. Acest lucru nu va face doar sa va simtiti mai bine, pentru ca reduce usturimea, dar reduce roseata si umflaturile.



Ajuta in cazul tenurilor grase- Spalarea de multe ori a fetei nu ajuta in cazul tenului gras. Aceasta determina de fapt glandele sebacee sa produca mai multe uleiuri pentru a compensa uscarea fortata. Pentru a pastra acest ulei la un nivel minim, o solutie este  de a freca cuburi de gheata pe fata. Aceasta operatiune opreste productia de sebum si ajuta la hidratarea pielii.

Ajuta la calmarea acneei- cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.