Cucerește în fiecare seară publicul de televiziune. Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Autor: Diana Tilă

Este una dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului și încânta publicul cu talentul și zâmbetul inconfundabil în fiecare seară.

Micuța din imagine este astăzi o actrița de succes cu zeci de roluri în seriale, filme de lung metraj sau piese de teatru pentru care a primit numeroase distincții, dar și cu o discografie impresionantă. Este vorba despre Gökçe Bahadır, cea care o întruchipează pe puternică avocata Azra în serialul "Tablou de familie" difuzat de Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie: “Când aveam 17 ani, am vizitat un târg (…) Acolo reprezentantul unei agenții de modeling m-a văzut …”

Cucerește în fiecare seară publicul de televiziune. Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Frumoasă actrița a avut o copilărie fericită, fiind încurajată de părinți să își urmeze visul de a deveni artista, chiar dacă în familie nu existau artiști și părea o lume greu accesibilă.

Cea care i-a fost și îi este mereu alături este mama să, Dilek, căreia actrița nu ezită să îi mulțumească în mod public.

" Nu este o călătorie ușoară să stabilești relația dintre mama și copil. Vreau să îți mulțumesc pentru că m-ai crescut să devin o persoană liberă. Uneori mă întrebi dacă ai făcut bine. Orice ai făcut, mă bucur că ai făcut-o.

Am devenit o femeie fericită datorită ție", a scris celebra actrița în dreptul unei fotografii din copilărie în care apare ținută în brațe de mama să, publicată pe contul sau de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Această relație strânsă cu mama sa a fost inspirație pentru rolul pe care îl interpretează în serialul "Tablou de familie". Azra, o femeie puternică, un avocat de succes, este și mama a trei copii, pentru care este capabilă de orice sacrificiu pentru a le asigura o copilărie fericită, lipsită de griji. Gökçe Bahadır este plină de recunoștință mamei sale cea care îi cosea rochițele pentru serbările școlare, asigurându-se că fiica sa strălucește pe scenă și care a încurajat-o mereu să se exprime prin artă.

Actrița s-a născut în Istanbul acum 42 de ani. După absolvirea liceului, a primit pregătire în radio și televiziune la Akademi Istanbul, o instituție de învățământ alternativ. A studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. În timpul studenției a prezentat un program radio la Fenerbahçe FM. După absolvire, a lucrat ca VJ la Best TV și apoi ca prezentator al programului Sinyal de la Show TV. A jucat în seriale precum Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller.

Gökçe Bahadır nu are copii, a fost căsătorită cu prezentatorul Ali Sunal și, în prezent, cu muzicianul Emir Ersoy.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor! “Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile“

Nu ratați un nou episod din serialul emoționant "Tablou de familie", difuzat de Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 20:00.