Cucu, adevarul despre conflictul cu Sebastian Chitosca. Fostul Faimos a dat cartile pe fata: "El incerca sa se foloseasca de anumiti oameni. Plange la comanda!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 mai 2021, 07:33
Cucu, dezvaluiri despre ce s-a intamplat intre el si Sebastian Chitosca la Survivor Romania

Cucu a facut o serie de dezvaluiri despre Sebastian Chitosca, Faimosul cu care a avut un conflict chiar inainte sa paraseasca Survivor Romania 2021.

Dupa ce Cucu a fost eliminat duminica de la Survivor Romania, se pare ca au iesit la iveala o serie de lucruri care s-au petrecut in tabara Faimosilor inainte ca el sa plece din competitie. Desi a evitat scandalurile de cand a intrat in competitie, Cucu nu a mai putut fenta si pe cel care a izbucnit dintre intre el si Sebastian Chitosca. Cucu a dezvaluit ce l-a deranjat cel mai mult la Sebastian in legatura cu reprosurile pe care le-a facut.

De unde a pornit conflictul dintre Sebastian Chitosca si Cucu

Citeste si: Toata lumea a crezut ca Sorin a cerut-o de sotie pe Laura, insa adevarul este altul! Ce dezvaluiri a facut Razboinicul despre inelul dat iubitei lui

"Eu în primele zile m-am apropiat de toată lumea, am discutat cu toată lumea…ce m-a deranjat la Sebastian e faptul că în conflictele noastre..eu

dacă îi spuneam că e prost și el imi spunea că sunt prost.  Mi-a dat niste reprosuri de nu ma asteptam din partea lui. 
Faptul că sunt umbra lui Cuza, faptul că eu m-am lăudat că am avut concert în fața a 120.000 de oameni, dar de fapt era un concert la care au fost mai mulți artiști, iar oamenii nu veniseră doar pentru trupa Noaptea Tarziu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cucu, adevarul despre conflictul cu Sebastian Chitosca

Citeste si: Alin Salajean ingroapa securea razboiului cu Sorin Puscasu! Ce i-a transmis fostului Razboinic: "El in viata de zi cu zi e un om extraordinar!"

Asta in conditiile in care el, in prima zi in care am venit, mi-a spus ca a fost la unul dintre concertele noastre, că era fan mare…asta m-a deranjat, ca nu a fost

om adevarat pe  camera. Ma deranja foarte tare ca atunci cand ne certam ma tot intreba ca cine sunt eu. La un moment dat am izbucnit si am inceput sa-I spun faptul ca la un moment dat el mi s-a Laudat mie ca el a fost jucator de Liga 1, ca a jucat 100 de meciuri și a completat faptul ca a jucat la FCSB. Eu nu stiam inainte sa vin in competitie, nu stiam cine e, stiam doar ca a facut fotbal, nu stiam unde.

In contextul dat, eu am dedus faptul ca el a jucat 100 de meciuri la FCSB. Nu intelegeam de ce nu il stiam. El a venit si s-a apropiat de mine, incerca sa ma cumpere cumva, incerca sa-mi dea patura..eu mi-am dat seama ca el incerca sa se foloseasca cu anumiti oameni, cel putin cu mine si cu Andreea, atunci cand am intrat in competitie.”