Cui aparține cadavrul descoperit pe un dig din stațiunea Mamaia. Anchetatorii au identificat urme de violență pe corpul victimei

Autor: Diana Bostan

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe un dig din stațiunea Mamaia.

Sursa: Ziarul Amprenta

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit miercuri, 7 august, pe un dig situat în apropierea stațiunii Mamaia.

La prânz, zona din apropierea plajei de la intrarea în stațiunea Mamaia a fost zguduită de o descoperire șocantă. Un tânăr, estimat a avea sub 20 de ani, a fost găsit fără suflare pe un dig situat aproape de malul apei.

Citește și: Incredibil ce a făcut criminalul de pe Calea Moșilor înainte de a fi prins de autorități: „A indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre”

Un bărbat a fost descoperit fără suflare pe un dig din stațiunea Mamaia

Potrivit Știrileprotv.ro, descoperirea a fost făcută de un alt tânăr care căuta PET-uri, iar acesta a alertat imediat autoritățile după ce a realizat că victima era decedată. Echipe de poliție și procurori au intervenit rapid pentru a securiza zona și a începe investigarea circumstanțelor morții.

Citește și: Descoperire macabră în Poiana Vadului: Cadavrul unui bărbat dat dispărut găsit de jandarmii montani

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

În urma preliminarelor, anchetatorii au găsit indicii de violență pe corpul victimei, ceea ce ridică suspiciuni de omor. Autoritățile continuă să adune probe și să analizeze zona în căutarea unor răspunsuri privind modul în care tânărul și-a pierdut viața.

Deocamdată, ipoteza unei crime este luată în calcul de anchetatori, iar zona unde a fost găsit cadavrul este acum sub atenția strictă a autorităților.