CULISE. Imagini inedite de la sedinta foto pentru serialul “Tablou de familie”. Iata cum s-au distrat actorii la shooting

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 18 iul 2024, 12:09

Imagini inedite din culise

Sursa: Sursa: www.nowtv.com

Dans, cantec si distractie la superlativ, aceasta a fost atmosfera la sedinta foto pentru serialul turcesc "Tablou de familie", productia care a cucerit deja telespectatorii, la Kanal D. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sarp Akkaya si Yiğit Kirazcı s-au simtit perfect la sedinta foto care a precedat lansarea productiei "Tablou de familie".

Frumoasa Gökçe Bahadır, cea care o intruchipeaza pe Azra, si veterana Sumru Yavrucuk, intransigenta avocata Çolpan, au dat startul distractiei cu un dans sincron, dovedind ca varsta este doar un numar. Gökçe Eyüboğlu, Sanem in serial si Tülin Ece, mezina Güneș, s-au alaturat distractiei de pe margine, spre deliciul echipei de productie.

Foarte atenti la indicatiile fotografului au fost si Sarp Akkaya, actorul care da viata personajului Sergen Günaysi, si Yiğit Kirazcı, Yıldırım in serialul “ Tablou de familie ”.

Productia "Tablou de familie" a cucerit deja publicul din Romania. Povestile de viata conturate de scenaristi, cu care ne putem identifica, rasturnarile de situatii care ne tin cu sufletul la gura si distributia de zile mari sunt doar cateva dintre elementele care tin, in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00, telespectatorii in fata micului ecran, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.