Culiță, lacrimi de fericire! Ce mesaj i-a transmis mama Geta la Survivor România 2021

Autor: Marina Ionescu
Culiță, lacrimi de fericire la Survivor România 2021!

Faimosii au primit mesaje din partea mamelor sau a figurilor materne din vietile lor. Culiță și-a dorit foarte mult să câștige jocul de comunicare din aceasta seara, ceea ce s-a și întâmpat. 

Culita a fost nerabdator să-și vadă mama, iar acum a primit aceasta șansa. În momentul în care a văzut-o pe mama Geta, Faimosul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Zanni, mesaj emoționant de la Antonia la Survivor România 2021! Ce se ascunde în spatele cuvintelor?

Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță?

Faimoșii au reușit performanța de a câștiga jocul de comunicare  cu scorul de 10 la 5, astfel că toți cei din echipă au avut posibilitatea de a primi mesaje video din partea mamelor sau a figurilor materne din vietile lor. Miza a fost uriașă, astfel că Faimoșii s-au moblilizat pentru a obține victoria.

Deși încearcă să pară un bărbat dur, Culiță Sterp este o persoană sensibilă, lucru pe care l-a demonstrat în cadrul competiției.

Faimosul a fost extrem de emoționat să audă mesajul din partea mamei lui. 

Citeste si: Cine i-a trimis mesaj lui Jador la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi

"Dragul mamei, iti doresc o primăvară frumoasă în suflet, așa cum este sufletul tău bun și răbdător!

Îți doresc să vii învingător, știu că poți.

Ești un mare luptător și te iubesc mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Te așteptăm acasă, să vii cu trofeul.

Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura.

Ești cel mai bun, cel mai frumos și ai un suflet minunat. Te iubim!

Aici e totul bine, sarcina Danielei decurge normal si ea se simte foarte bine. Cand o sa vii, o sa ai cel mai mare cadou, un baietas frumos si mare ca tine. Bravo, iti tinem pumnii!", i-a transmis mama Geta.

Culiță Sterp a fost foarte fericit sa o vada pe mama lui si sa afle ca Daniela este bine, si care are o sarcina fara probleme. Faimosul a repetat ca mama lui este un erou atat pentru el, cat si pentru fratii lui, Iancu, Geta si Ileana.

Citeste si: Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

"Femeia asta nu este o mama pentru mine, este un erou. A crescut patru copii de unna singura. Nu stiu daca stie cineva de aici ce inseamna sa creasca o femeie patru copii. De cand am fost mici ne-a dat niste invataturi... nu stiu daca le au foarte multi oamnei. Ne-a ajutat foarte mult. E eroul nostru, nu mama noastra.

Mama este cel mai mare sustinator al meu. Am vazut ca are tricou cu mine. Cand am vazut m-am bucurat foarte tare. M-a emotionant foarte tare, m-am bucurat enorm sa o vad.", a spus Culita.