Culiță și Iancu Sterp, dezvăluiri de senzație la sală: ”Eu merg la sală să dau burta jos, să mă placă gagicile” Ce spune artistul despre o posibilă luptă în cușcă?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 12 oct 2023, 13:37

Iancu și Culiță Sterp

Sursa: Instagram- Iancu Sterp

Iancu Sterp se pregătește de gala RXF, iar pentru asta are grijă să nu rateze nici un antrenament. Întrebat dacă ar fi tentat de o luptă în cușcă, Culiță a oferit răspunsul mult așteptat.

Culiță și Iancu Sterp și-au dat întâlnire în sala de forță, acolo unde au vorbit despre lupte, dar și despre o posibilă participare a artistului în cușcă.

Culiță Sterp a dezvăluit motivul pentru care merge la sală

Iancu Sterp a dezvăluit faptul că fratele său, Culiță Sterp a început să meargă la sală, iar cu acest prilej cei doi petrec mai mult timp împreună.

Artistul a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor, dacă ar participa sau nu într-o gală RXF.

Citește și: Gestul care i-a revoltat pe fani. Geta Sterp vorbește la telefon și apoi servește produse clienților, fără să schimbe mănușile

Spre dezamăgirea iubitorilor de lupte, motivul pentru care Culiță Sterp s-a apucat de sală este altul.

Acesta vrea să scape de burtă, spre amuzamentul fratelui său mai mic. Culiță Sterp a dezvăluit că nu vrea să se apuce de lupte, lăsând asta în grija fratelui său.

Citește și: Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Iancu a venit la mine la sală și m-a întrebat dacă vreau să mă bag și eu în RXF. Și i-am zis că nu frate, eu am venit la sală să dau burta jos, să arăt și eu bine, să mă placă și pe mine gagicile, glumesc. El e bătăușul familiei, el mă bătea și când eram mic”, a spus Culiță Sterp, într-un interviu acordat pentru Wownews.

Mama Geta vrea să-l susțină pe Iancu în gala RXF

Mama Geta are mereu emoții atunci când fiul ei mai mic intră în cușcă, iar de multe ori nu poate privi imaginile atunci când este lovit. Aceasta i-a promis fiului său că va fi prezentă în sală dacă se va lupta și a treia oară.

Citește și: Ileana Sterp, dezvăluiri despre stilul ei de viață: „Fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima”

Mama Geta, săraca...dacă vezi asta, asta e, va trebui să vii să-ți susții băiatul, a zis că a treia oară vine să-l susțină”, a mai spus Culiță Sterp. Toată familia a fost surprinsă în momentul în care Iancu a anunțat că va intra din nou în cușcă, după ce anunțase că nu va mai lupta.

Citește și: Culiță Sterp, declarație de dragoste deosebită pentru iubita lui: „Ai schimbat prefixul, dar pentru mine ești la fel de tânără”

Iancu Sterp a dezvăluit faptul că iubita lui nu este foarte încântată de alegerea lui de a lupta din nou, însă îl susține și va fi alături de el în gala RXF de pe data de 1 noiembrie. Iancu Sterp va lupta pentru centură împotriva lui George Zănoagă, fratele lui Alex Zănoagă, fostul său coleg în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”.