Culiță și Iancu Sterp, întâmplare de neuitat: „Iancu i-a prins pe hoții care m-au furat!”. Ce li s-a întâmplat celor doi frați

Author: Diana Ghita
Actualizat: 04 oct 2023, 15:53

Ce li s-a întâmplat fraților Sterp

Sursa: Instagram

Frații Sterp au luat parte la filmările serialului „Moldovenii”, un renumit serial de comedie, difuzat la Kanal D2.

Dacă în episoadele celebrei comedii au apărut vedete foarte cunoscute pe plan național, precum Jador, acest lucru nu se oprește aici. Culiță și Iancu Sterp au participat, și ei, la filmările serialului „Moldovenii”, unde s-au amuzat copios.

Iancu și Culiță, în lumina reflectoarelor

Aceștia au fost cu echipa la stâna de oi a familiei, unde au filmat diverse secvențe.

Atât frații Sterp, cât și actorii au fost surprinși în centrul a diverse activități gospodărești, de la mulsul oilor, până la descărcarea baloților de fân.

Citește și: Culiță Sterp, intrare inedită la un concert: ,,Așa îmi place!’’ Ce a făcut artistul în drum spre scenă

Bineînțeles că toate acestea au fost puse în scenă într-o notă comică, fiind presărate cu mult umor, ceea ce îi va face pe spectatori să râdă cu gura până la urechi, a garantat-o chiar Iancu Sterp:

„Am terminat cu bine. A dat Dumnezeu! Cred că o să iasă ceva... nu bombă, prototip!”

Culiță Sterp a dus echipa chiar și la magazinul mamei sale, dar și în cămara cu brânzeturi, unde bineînțeles că decorul s-a potrivit la fix pentru episodul pe care îl filmau.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am ceva pentru tine. Ești pregătită?” Ce i-a adus Iancu Denisei Coțolan! Bărbatul i-a făcut o surpriză emoționantă iubitei sale

Distracția nu a luat sfârșit după filmări

După toate aceste peripeții, Culiță a vrut să se ducă acasă, pentru a se odihni, însă, în curte, l-a așteptat o mare surpriză. Actorii și cei din echipa de producție au ajuns înaintea lui, poftiți de mama Geta la masă.

„După o zi întreagă de filmare am ajuns și acasă.(...) Cum ajung acasă, uitați peste cine dau. Ce căutați aici? Vreau să știu.”, i-a întrebat Culiță Sterp.

Echipa a răspuns foarte veselă: „ Am venit cu mama Geta. Ea ne-a invitat”.

La ospățul pregătit de mama fraților Sterp, voia bună nu a luat sfârșit. Deși ziua de filmări s-a încheiat, distracția nu a luat pauză.

Aceștia s-au amuzat pe cinste, făcând diverse glume și relaxându-se după 15 ore de filmat, de la ora 6:00 dimineața.

Toate momentele din culise au fost filmate și postate pe canalul de YouTube al lui Culiță Sterp, care, în încheierea vlogului, le-a transmis urmăritorilor un mesaj: „ Abia aștept să vedeți ce a ieșit, că e foarte foarte tare. Am râs atât de mult astăzi”.

Citește și: Andreea Lodba de la Survivor Romania s-a lansat in muzica. Cu cine canta actrita din Moldovenii?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.