Culita Sterp a aruncat bomba! Ella si Iancu flirteaza intens in mediul online! Iata ce dezvaluiri incredibile a facut cantaretul despre sentimentele fratelui sau! Ce secrete vor iesi la iveala?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iul 2020, 17:25
video Foto(5)

Iancu a intervenit prin videocall la "Puterea dragostei" pentru a face lumina in culisele relatiei sale cu Ella!

Culita a aruncat bomba! Ella si Iancu flirteaza intens in mediul online! Pentru ca de ceva vreme incoace s-a tot vehiculat in casa "Puterea dragostei" ca Ella ar fi reluat legatura cu Iancu si mai mult decat atat deja se gandesc la o relatie serioasa, fostul concurent a decis sa intervina telefonic in cadrul emisiunii pentru a lamuri lucrurile.

Citeste si: Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Publicul a decis: Ei sunt "Favoritii saptamanii"! Iata cum au reactionat concurentii dupa aflarea verdictului incredibil!

Citeste si: Ramona de la "Puterea dragostei", accidentare grava! Iata ce a patit concurenta si cum i-a alinat durerea Gabriel!

Culita a aruncat bomba! Ella si Iancu flirteaza intens in mediul online!

Nici bine nu a inceput sa vorbeasca Iancu si a fost intrerupt de nimeni altul decat Culita, care a preluat controlul discutiei si a dezvaluit faptul ca de ceva vreme Iancu vorbeste din ce in ce mai mult cu Ella, in mediul virtual.

Iata ce a declarat Culita Sterp:

"Vreau sa va spun ca nu stiu ce sa ma fac cu copilul asta, ca de o saptamana incoace tot il prind ca vorbeste cu Ella! Eu spun adevarul! De unde prietenia asta a voastra? Am inteles ca sunt prieteni foarte buni! Nu stiu mai mult de atat! Il las ca se supara pe mine daca zic mai mult!", a spus Culita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Sterp s-a despartit de curand de Denisa, insa pare din ce in ce mai resemnat!

Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Ca si in primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata. Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.

Carismaticul Iancu a pus ochii mai intai pe Bianca, apoi pe Ella si in cele din urma a fost atras de Roxana, insa relatia lor s-a destramat rapid.

Iancu Sterp a ales sa revina in casa "Puterea dragostei" doarece inca isi mai cauta jumatatea ideala si spera ca de aceasta data sa aiba norocul de a-si intalni marea iubire in casa "Puterea dragostei".

Nici bine nu a pasit in casa "Puterea dragostei", in sezonul al doilea, ca a si inceput sa se apropie de cele mai sexy si seducatoare fete din casa.

Insa in cele din urma, tanarul a inceput sa o placa pe Denisa si treptat s-au cunoscut si au format un cuplu. Cei doi par din ce in ce mai indragostiti si relatia lor este tot mai serioasa, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor. Mai mult decat atat, Iancu Sterp a dus-o deja pe iubita sa, Denisa, in Hateg, pentru a le-o prezenta parintilor lui.

Desi pareau extrem de apropiati si aveau ganduri mari pentru un viitor impreuna, recent Denisa si Iancu au decis sa puna capat relatiei lor.
Cititi continuarea aici.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.