Culiță Sterp a explicat ce s-a întâmplat la evenimentul de la Madrid. De la ce a pornit, de fapt, scandalul „Doamna ar fi vrut să mă cumpere pentru ea”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 09 aug 2023, 04:30

Culiță Sterp a explicat ce s-a întâmplat sâmbătă seara, la un botez organizat în Madrid. De la ce a pornit, de fapt, întregul scandal

Culiță Sterp a explicat de la ce a început conflictul și ce au făcut după ce cei care i-au chemat să cânte au refuzat să-i mai plătească la finalul evenimentului, pe motiv că artiștii au coborât să cânte la alt botez în timp ce se aflau în pauză.

Citește și: Culiță Sterp, tras la răspundere în mediul online, după scandalul de la botez, în Madrid: „Femeia ți-a plătit transportul, cazarea, mâncarea și cântarea”

Culiță Sterp a explicat ce s-a întâmplat la evenimentul de la Madrid 

Culiță Sterp a fost implicat sâmbătă seara într-un scandal la un botez care s-a organizat în Madrid. Totul a pornit atunci când artistul a coborât să cânte la un alt botez care se afla în aceeași clădire. Culiță se afla în pauza dintre programele muzicale și a profitat de ocazie pentru a merg și să întrețină atmosfera la o cealaltă petrecere.

Femeia care l-a chemat pe Culiță la eveniment s-a enervat și a mers după acesta. Se pare că aceasta a încercat să oprească momentul în care acesta cânta și aruncat un microfon în valoare de 2500 de euro, potrivit lui Culiță.

Culiță Sterp a fost foarte criticat în mediul online, în urma incidentului și mai mulți admiratori l-au acuzat că nu a procedat corect și nu trebuie să cânte la două evenimente simultan.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul „Doamna ar fi vrut să mă cumpere pentru ea”

Artistul a simțit nevoia să ofere mai multe informații despre eveniment și să explice ce s-a întâmplat, de fapt. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Doamna ar fi vrut să mă cumpere pentru ea, să mă cumpere cu totul. Atunci ar fi trebuit să-mi cumpere și timpul liber, așa ar fi trebuit dacă ar fi vrut să cânt doar pentru ea.

Problema e că noi trebuia să mergem acolo de sâmbăta și ea a vrut să mergem de joia. Și mi-am mai luat vinerea o cântare la un club acolo și era foarte nervoasă că am luat o cântare pe banii ei.

E logic că dacă mă chemi doar pentru tine trebuie să plătești cazarea și biletele de avion pentru că așa ne-am înțeles”, a declarat Culiță Sterp la o emisiune TV.

Culiță Sterp a explicat motivul pentru care a făcut publice imaginile. Artistul și-a dorit ca oamenii să știe exact cum au stat lucrurile.

Artistul nu și-a primit banii pe acel contract și spune că o va da în judecată pe femeie.

Citește și: Culiță Sterp, scandal monstru la un botez! Artistul a plecat în timpul evenimentului ”A zis că nu ne mai dă niciun ban”. De la ce a pornit totul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.