Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a plecat de la locul accidentului în care a fost implicat

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 aug 2023, 05:55

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore,

Sursa: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după accidentul provocat în urmă cu o seară în centrul Clujului. Artistul își va petrece noaptea în arestul poliției județene, potrivit IPJ Cluj.

După teribilul accident provocat în centrul Clujului, Culiță Sterp a fost reținut de autorități și își va petrece noaptea de joi spre vineri în arestul poliției județene.

Culiță Sterp a fost reținut de polițiști, după accidentul provocat noaptea trecută

În cazul artistului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. 

La momentul producerii accidentului, Culiță Sterp se afla sub influența băuturilor alcoolice, astfel autoritățile au dispus reținerea lui pentru 24 de ore.

Citește și: Ce face Luci Diamantul după accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Cu câteva ore înainte, se distrau împreună

Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani (Culiță Sterp -n.r),

din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).Celebrul cântăreț a fugit de la locul accidentului din mai multe motive, pe care polițiștii le-au descoperit la fața locului.
Acesta a trecut pe roșu într-o intersecție și a lovit apoi o mașină care circula regulamentar și în care se afla un bărbat de 30 de ani. El a fost imediat transportat la spital pentru investigații medicale”,
potrivit IPJ CLuj.

În momentul în care s-a produs accidentul, artistul se îndrepta spre casă, după ce a fost la filmările clipului pentru noua sa piesă.

Citește și: Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca. Ce pedeapsă riscă artistul

Lista ilegalităților pe care le-a săvârșit Culiță Sterp

  • A fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă
  • Nu a oprit la semnalul agenților
  • Ulterior a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului
  • Și a lovit în plin un autoturism.
  • A plecat de la locul accidentului, fiind găsit de polițiști în apropierea Teatrului.
  • La verificări Culiță a fost găsit că a condus băut, sub influența alcoolului, potrivit hotnews.ro

 

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.