Culiță Sterp a mers în Ucraina. Motivul pentru care a fost acolo în plin război cu Rusia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 mai 2024, 10:20

Culiță Sterp, vizită în Ucraina. Ce a făcut artistul în țara atacată de Rusia

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp și-a șocat fanii, după ce a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta story, filmulețe din Ucraina. Ce făcea artistul în țara bombardată de ruși?

Cântărețul a plecat în Ucraina, deși țara este complet devastată de forțele ruse. Ce eveniment a avut artistul în țara vecină?

Culiță Sterp a plecat în Ucraina

În ciuda șocului trăit de fani, se pare că artistul a plecat în Ucraina la o nuntă, mai exact în Cernăuți, unde a cântat pentru mirii proaspăt căsătoriți. 

Culiță a postat mai multe videoclipuri la secțiunea insta story în care cântă fericit alături de mulțime și de fericiții miri.

Aceasta a precizat că, în ciuda lacrimilor vărsate, mereu există și un motiv de bucurie, făcând referire la războiul dintre Rusia și Ucraina, care pare să nu mai înceteze. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină

Culiță Sterp și Daniela se declară doi părinți fericiți și împliniți, după venirea pe lume a fiului lor, Milan. Aceștia sunt extrem de mândri de micuț și postează constant videoclipuri cu el pe TikTok. Cu toate acestea, ei recunosc faptul că viața de părinte nu este întotdeauna roz, dovada mai jos.

Milan  petrece mult timp în compania tatălui său, atunci când acesta nu se află la evenimente.

Culiță Sterp, luat prin surprindere de gestul fiului său

Artistul se afla în mașină cu micuțul Milan, moment în care logodnica lui le-a adus celor doi câte un suc de fructe. În momentul în care aceasta a întins sucul spre Milan, acesta l-a lovit cu piciorul, iar gestul l-a surprins pe tatăl său, care a avut o reacție neașteptată, în direct. 

Culiță a filmat totul și a postat videoclipul pe TikTok.

https://www.tiktok.com/@culita_sterp_official/video/7260462581666598171?is_from_webapp=1&sender_device=pc

„Mamă, mamă, Doamne, ce-ai făcut. Dă-mi Doamne răbdare. Viața de părinte ”, a spus Culiță.

Citește și: „Mi-a dat două palme”. Ileana Sterp, la un pas să-și piardă cumpătul în timpul unui eveniment. Ce s-a întâmplat cu fiica surorii lui Culiță Sterp

Logodnica manelistului a rămas fără cuvinte după ieșirea nervoasă a lui Milan, însă reacția lui Culiță a stârnit multe reacții în rândul internauților.

 

Taguri: